Bedava olmuş.Ekli dosyayı görüntüle 15098 Ekli dosyayı görüntüle 15099 Ekli dosyayı görüntüle 15100
Audi'nin boyanın üzerinde ince ince pütürler oluşmaya başlamıştı. Gözle görülmüyor ancak elle hissedebiliyordum. Demir tozu mu reçine mi ne derken babam haftaiçi yıkatmış, ama yine de pürüzlü geliyordu bana. Bugün farklı bi oto yıkamaya gittik. Bu haftasonu düğünler var araç temiz olsun istedim sadece. Yıkamacıya pürüzlerden bahsettim, aynı firmanın detailing tarzı olmasa da pasta cila boya koruma seramik vs yaptığı bi kısmı daha vardı. Bi yıkayalım bakarız duruma göre dedi. 2 defa şampuanlayıp yıkadılar, kuruladıktan sonra hızlı cila uyguladılar. İç dış komple temizlendi lastikler plastik aksam parlatıcıyla parlattılar. Deri koltukları da epey detaylı temizlediler.
Kullandıkları malzemelerden sadece hızlı cila sonaxın mavili morlu gibi bi ürünüydü. Diğer şampuanları vs bilmiyorum.
Tüm bu işlem için sadece 40 TL Ödedim. Sıradan bi temizlik için diye gittim ama sanki detailingciden çıkmış gibi memnun kaldım. Araba çiçek oldu pürüzler de yok. İlk fırsatta kendi arabamı da götüreceğim
Sonax BSD (Brillant Shine Detailer) olabilir müdürüm , oldukça iyi bir üründür . Çevre koşullarına ve yıkamaya göre 3 ay'a yakın korumayı ve parlaklığı devam ettirir .Ekli dosyayı görüntüle 15098 Ekli dosyayı görüntüle 15099 Ekli dosyayı görüntüle 15100
Audi'nin boyanın üzerinde ince ince pütürler oluşmaya başlamıştı. Gözle görülmüyor ancak elle hissedebiliyordum. Demir tozu mu reçine mi ne derken babam haftaiçi yıkatmış, ama yine de pürüzlü geliyordu bana. Bugün farklı bi oto yıkamaya gittik. Bu haftasonu düğünler var araç temiz olsun istedim sadece. Yıkamacıya pürüzlerden bahsettim, aynı firmanın detailing tarzı olmasa da pasta cila boya koruma seramik vs yaptığı bi kısmı daha vardı. Bi yıkayalım bakarız duruma göre dedi. 2 defa şampuanlayıp yıkadılar, kuruladıktan sonra hızlı cila uyguladılar. İç dış komple temizlendi lastikler plastik aksam parlatıcıyla parlattılar. Deri koltukları da epey detaylı temizlediler.
Kullandıkları malzemelerden sadece hızlı cila sonaxın mavili morlu gibi bi ürünüydü. Diğer şampuanları vs bilmiyorum.
Tüm bu işlem için sadece 40 TL Ödedim. Sıradan bi temizlik için diye gittim ama sanki detailingciden çıkmış gibi memnun kaldım. Araba çiçek oldu pürüzler de yok. İlk fırsatta kendi arabamı da götüreceğim
Bedava olmuş.
Sonax BSD (Brillant Shine Detailer) olabilir müdürüm , oldukça iyi bir üründür . Çevre koşullarına ve yıkamaya göre 3 ay'a yakın korumayı ve parlaklığı devam ettirir .
Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cidden bedava olmuş. Zaten normal iç-dış yıkamayı 25-30 tl arasına yapıyorlar.Ekli dosyayı görüntüle 15098 Ekli dosyayı görüntüle 15099 Ekli dosyayı görüntüle 15100
Cidden bedava olmuş. Zaten normal iç-dış yıkamayı 25-30 tl arasına yapıyorlar.
Bsd'nin sihri işte [emoji1]Aynen, dün akşam toz topraklı bi yerdeydik. Hatta dünden beri 150 km falan yaptık ama araba hala tertemiz ve parlak.
Araba liftte kaldırılmışken altına girdim, @stan 'ın yaptığı gergilerden görünce bi şaşırdım. Ustaya sordum bu kasalarda standartmış. Sonraki kasalarda yok dedi.
Demek ki bmw hala delikanli.Tünel gergisi bizim 1 de de var, bende egzoza destek sağlasın diye var sanıyorduuum, demek rijitlik içinmiş.
Brocum, belki de kaderin cilvesi, bu gergi islerine basladigimda on kule ve arka kule ile ilgili yapabilecegim herseyi yapmaya kesin niyetliydim.
Ama senin de bahsettigin orta sase tunel gergisi kafamda soru isaretiydi, ne kadar efektif olacagi konusunda.
Sonra bir gun senin bir facebook postunda e46nin alt sasesi kabak gibi gozukuyordu, hatta az ince stalklayip tekrar buldum o postunu ve asagiya yapistirdim.
Asagida e46'da da ayni gergiyi ben gorunce, dedim ki bu tunel tergisinde de bir keramet kesin vardir, yoksa bmw onu oraya koymazdi.
Oylelikle iste (sayende yani bro) tunel gergisini de yaptirmaya karar verdim. Tunel gergisini alip takan tum arkadaslar da sagolsunlar pozitif geri bildirimde bulundular.
Neyse, demem o ki 2008 oncesi araclarda anladigimiz kadari ile daha delikanlilik bozulmamis. O zamanlar bile firmalar ozenle arabalara gereken parcalari takiyorlarmis. Gunumuzde ise maliyetlerden kurtulmak icin, maalesef delikanlilik rafa kalkmis, sase rijiditesi allaha emanet modda gidiyor pek cok markanin uretimi.
Tünel gergisi bizim 1 de de var, bende egzoza destek sağlasın diye var sanıyorduuum, demek rijitlik içinmiş.
Demek ki bmw hala delikanli.
Anahtarliklar çok büyük beya