Az yakan Kadran Videoları

Turboların yakıt tüketimini yüksek bilirdim ben de,neredeyse daha çok yakacak atmosferikler.

Tahminen en düşük arıza verme kombinasyonunu seçtim,bir tek manuele kafam yatmadı ki zaten benzinli manuel biraz zor bir kombinasyon,stop etmekten nefret ederim.

Dediğinizi biraz açar mısınız? Kendi aracım hakkında çok bilgim yok arabalara çok ilgim olmasına rağmen.

Merhaba
Sizdeki motor ve altyapıya sahip, amcamda Sportage var. Ondaki manual. Kendisi 6 ileri manual aracıyla sık sık yazlığına gider. Hypermiler felan yapmaz o, ama 7,5 litre genel gösterge tüketimi var. Yani aldığından beri istanbul city trafiği + uzun yol ortalaması 7,5 litre

Benim amcam 10 sene broadway 8 sene fiesta kullandi. Emekli olunca altina kia sportage cekti. Birde yazlik aldi miss..

Demem oki aza kanaat getiren coğu alamaz. Ecuk birikim yap 20 yil sonra aliriz ikimizde tesla aliriz.
Teslayi alalım , sonrada balikesirden yazlığı alırız o zaman[emoji1]

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bayram tatiline memlekete gitmiştik 1100km yol yaptık,yolun yarısından fazlası performanslı sürüştü 650TL civarı yaktı araç.
318i.

Bende bir ara böyle video çekmeyi düşünüyorum. Maksat Youtube ' da Fiesta ile ilgili içerik artsın :D

Fiesta 1.25i 82hp
Uzun yol rekorum 4,2lt/100km
Şehir içi rekorum 6,0lt/100km

Fiesta 1.4i 96hp
Uzun yol rekorum 4,8lt/100km
Şehir içi rekorum 6,5lt/100km

Adam ayni yolu fluence dizel ve benzinli audi 1.0 tfsi ile ayni yolda tuketim kasiyor... Sonuc..

Böyle meraklandığım videolar vardı ikisini denkleştirmeniz güzel , yani artık Tdizel ve Tbenzin aynı yakmakta fakat benzinli aracın bakımı , sigortası , sarf malzeme giderleri ve sürüş konforu dizelden üstündür benim gözümde her ne kadar 2.0 Tdizel bir araca şuan sahip olsam da , böyle videolar denk gelirse paylaşımlarınızı kontrol ediyorum , teşekkür ederim @İstanbullu :)

Selamlar , ADANA-ANTALYA yolculuğumda her ne kadar dikkatsiz olsam da elde ettiğim sonuçları paylaşmak istiyorum sizlerle :)
Araçta tek kişiydim , tahminimce 200-220 kg eşyam vardı araçta :) 3 lastiğim dunlop 205-55-R16 1 lastiğim Pirelli 195-60-R16C stepnemle çıktım yola , umuyorum iyi bir sonuçtur yorumlarınızı bekliyorum.

Yolculuktan Görüntü OTOPARK.COM.jpg
Yakıt Rota.jpg

Son düzenleme: