Opelin mi var derdin var arkadaş, kızlar peşini bırakmaz yapışırlar. Evli adamı yoldan çıkarırlar yani.

Burada da bir tane kaderine terkedilmiş 930 Turbo var en sevdiğimden güneş yanıklı spec.

Son düzenleme:
Keşke böyle şeyleri orta direk olarak alabiliyor olsak... €$£
Bir aralar en azından baz donanımlarından alınabiliyordu ama şimdi orta direk için tamamen hayal olduKeşke böyle şeyleri orta direk olarak alabiliyor olsak... €$£
Hiç sorma ya, Focus 1.6 16v Zetec motora sahip SportKa var aslında ama TR'de neredeyse hiç görmedim.@Mt.Akina şu ka'lara çim biçme makinesinden hallice bir motor koymamış olsalardı çok güzel olacaktı.
Q Serisini pek sevmiyorum, SUV'de sevmiyorum ama bir istisna olacaksa böyle bir şey için olur.en suv sevmeyenlerin bile sevdiği tek suv olabilirEkli dosyayı görüntüle 33825
bunlar da gözüme çok sıradan gelmeye başladı nedense. sanki köşeyi dönsem karşıma çıkacak gibi.Q Serisini pek sevmiyorum, SUV'de sevmiyorum ama bir istisna olacaksa böyle bir şey için olur.
![]()
ııyykkk TDIen suv sevmeyenlerin bile sevdiği tek suv olabilirEkli dosyayı görüntüle 33825