Bir ufak şanslı olabilirimhangi otel![]()

Tek hayali asker olmak isteyen çocuğa bedelli yaptırtan kader utansın

Bir ufak şanslı olabilirimhangi otel![]()
Bir ufak şanslı olabilirim
Tek hayali asker olmak isteyen çocuğa bedelli yaptırtan kader utansın![]()
Haydi hayırlı uğurlu olsun hocam. Üniversiteden bir sınıf arkadaşım da bizimle aynı dönemde ve yerde yapıyor. İnşaallah sıkıntısız yapar geliriz@Cenk Dostum Amasya'da beraberiz. Koğuşa bir petrolhead ekle![]()
Arabayı da 1 aylık parasını ödeyip kapalı bir otopark'a bırakırız artıkİrtibata geçelim mutlaka Cenk, İzmir'den gelecek bi tanıdık daha var benim de.
Focus'u getirsene, ben de Accent'i getireyim roll yapalım, ama sadece roll.
Virajı karıştırma![]()
Hayırlı olsun. Anıların anlatılacağı konuyu bekliyoruzAskerlik biter![]()
+1.Askerlik biter![]()
Hoşgeldiniz.
+1.
Selamlar herkese.
İçin bir uyarışimdi bu başlıkta henüz askere gitmemiş olanlar
Askerlik biter![]()
Beyler geçmiş olsun ve hoş geldiniz..İçin bir uyarı
Her taburda aynı değil diye duydum ama bize verdikleri:
-kamuflaj gömlek
-kamuflaj pantolon
-kamuflaj parka
-kamuflaj kep
-postal
-1 fanila
-1 don
-1 çorap
-yüz havlusu
bu kadardı. İnternette kişisel bakım seti, eşofman, spor ayakkabı vs. bir çok şey yazılıyor. İnternette yazılan istihkak bizleri kapsamıyor veya gidilen yere göre verilenler değişiyor çünkü tıraş takımı bile verilenler olmuş. Ben o listedekiler verilmez diye düşünerek ihtiyacım olabilecek şeyleri yanıma almıştım. Hazırlıklı gitmekte yarar var. Nasıl olsa verecekler diye düşünüp yanında bir şey getirmeyip akşamları ve haftasonu eşofman giyemeyenler vardı.
Teşekkürler, hoş buldum.Beyler geçmiş olsun ve hoş geldiniz..
1-2 sorum olacaktı; cep telefonu olayında durum nedir ? Bazıları akıllı telefona bir şey dememiş bazıları ise teslim etmek zorunda kalmış. Bir diğeri de bir arkadaş tırnak makası falan götürmüş ama almamışlar. Dolaba asma kilit götüren olmuş onu da almamışlar.
Teşekkürler hocam. Telefon mevzusu genel itibariyle tüm kışlalarda aynı mantıkla yürüyor demek ki. Onu anladım. Kilit ve makas gibi şeyler de gittiğin yere göre değişiyor belli ki. Neyse, ben yanımda götüreyim de almazlarsa atarızTeşekkürler, hoş buldum.
Tırnak makası ve asma kilit ben götürdüm ama kilidi kullanmadım (kilit gerektiren bir ortam var gibi durmuyordu, sorun yaşamadım). Sorun olmadı girişte. İçeride kantinde de satılıyordu zaten bunlar.
Cep telefonu girişte sorun yaptılar ama aslında kamerasız telefon serbest (nizamiyede toplanan kamerasız telefonları komutan dağıttı hatta). Akıllı telefon yasak. Yakalanırsa hakkında dosya hazırlanır.
Beyler geçmiş olsun ve hoş geldiniz..
1-2 sorum olacaktı; cep telefonu olayında durum nedir ? Bazıları akıllı telefona bir şey dememiş bazıları ise teslim etmek zorunda kalmış. Bir diğeri de bir arkadaş tırnak makası falan götürmüş ama almamışlar. Dolaba asma kilit götüren olmuş onu da almamışlar.
Dolap kilidini traş makinesi götürmeyi düşündüğüm için istiyordum. Jilet yüzümde kanama, sivilce ve yara yapıyor. Kullanmasına kullanıyorum ama her traşta yüzüm daha kötü hale geliyor. Haliyle makine götürürüm diye düşünmüştüm ama asma kilide izin yoksa makine olayı yalan oldu. Çalarlar onu orada.dolapların kilitlenmesi yasak, tırnak makası falan mevzusu saçma, öyle bişi duymadım.
Telefon mevzusu bnim bölükte çantada ciddi adama yapılmadı, telefonun var mı sorusuna ayfonu çıkarıp uzatmasam içeri alıp rahat kullanırmışım ama biri şikayet etse vs sıkıntı, tutanak falan uğraşmaya gerek yok. sen tuşlu telefon alıp kartı içine tak. askercell mevzusu için pek takan yok bildiğim kadarı ile. Ama normal şartlarda tuşlu telefon bile yasak, komutanların görmeyeceği yerlerde görüştüğün sürece bir şey demezler
Dolap kilidini traş makinesi götürmeyi düşündüğüm için istiyordum. Jilet yüzümde kanama, sivilce ve yara yapıyor. Kullanmasına kullanıyorum ama her traşta yüzüm daha kötü hale geliyor. Haliyle makine götürürüm diye düşünmüştüm ama asma kilide izin yoksa makine olayı yalan oldu. Çalarlar onu orada.
Telefon olayında da normal hat + kamerasız normal bir telefona bir şey demiyorlar diye duymuştum. Zaten götürürsem de kenar köşede konuşurum. Bakalım, zamanı gelsin de tekrar bir düşüneceğim müdür.
Valize izin veriyorlar mı ? Bir arkadaş dedi ki girişte valizde ki eşyaları boşaltıp onların verdiği bir poşete koyup valizi teslim ediyorsun. Askerlik biterken çıkışta da valizi geri veriyorlar.ben traş makinası götürdüm, herhangi bir sıkıntı da yaşamadım. Eğer sıkıntı yaşayacağını düşünüyorsan traş makinanı valize koyup valiz kilidi de kullanabilirsin, bizde herhangi bir hırsızlık problemi olmadı. Olduğuna dair diğer birliklerden falan da duymadım ama bilemedim![]()
Valize izin veriyorlar mı ? Bir arkadaş dedi ki girişte valizde ki eşyaları boşaltıp onların verdiği bir poşete koyup valizi teslim ediyorsun. Askerlik biterken çıkışta da valizi geri veriyorlar.