Bilenler vardır Marea ve kardeşlerinde kapı açma mekanizmaları bir defa soküldugunde bir daha ayar tutmaz .
Ramazan ayının 2.gunu can sıkıntısı ile iç kapı kollarını soktum ve o pandizot sökme serüvenleri başladı . Sağ ve sol ön kapıları toplamda 4-5 kere değiştirdik . En sonunda Miraglio marka orjinal aldık onunda durumu pek iyi değil şuan

2-3hafta oluyor orjinalini aldık , monte ederken (artık gözüm kapalı sokuyorum pandizotu

)
Ledleri yanmayan cam switchlerini onaralim dedim babama . Sonra sokmeye başladık tabi ilk defa sokuyoruz nerede tırnak var nereden açılır bilmiyoruz . Havya falan ne varsa getirdim sonra baktık bu iş bizlik iş değil , geri toplamaya karar verdik . Aman Allahım o da ne

parçalar yuvalarına oturmuyor geri atıyor . Tuşların yeri belli değil velhasıl 1 hafta boyunca şoför kapısındaki cam tuşları sökük vaziyette gezdik . Ve havalar gunesliydi

kısa bir araştırmanın sonunda Ankara'da bir Fiat yedek parcacisindan aracın cam switchlerini sipariş ettim . İyi hoş , geldi tekrar arabaya gittik soktuk baktık dedik geçen seferki gibi olmasın - sanayi yolunu tuttuk ve bütün bunlara ben sebep olduğum için biraz heyecan da vardi içimde nede olsa soktugumuz parça 500kumandalari 400de bulunduğu plastik idi

ilk gittiğimiz usta burun kivirdi . Başka bir ustayi önerdi . Usta gerçekten işten anlayan birisiydi . Hem kendi alanında hemde aracımız hakkında oldukça bilgiliydi . Aldığımız parçaların yan sanayi olduğunu (biraz tahmin ediyorduk) ve yerine tam oturamayacagini ve hatta takılı kalabileceğini söyledi (orjinal takım 500

, biz dedik neyse bunlarla olsun artık yapacak birşey yok

sonra yerine takmaya çalışıyor oturuyor ancak işlevini yerine getiremiyor . Sonra usta dremel ve egeyi eline aldı , biraz yuvadan birazda kumandalardan traslayarak işi bitirdi . Ve ben derin bir nefes aldım
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi