Türkiye'de iyi araba tutmaz
Türkiye'de iyi araba tutmaz
Aynen ya, keşke iyi arabaların değeri bilinse de şu samandlardan daha çok görseydiksahibinden.com Giriş
www.sahibinden.com
Servis ağı sağlam,motor seçenekleri ülkemize uygun hangi iyi araba tutmadı ki?
 servis ağı ve motor tutmaması için çok önemli sebepler. Ama Türkiye'de işin içine ön yargıdan, kafa yapısına, araba kültürsüzlüğünden, polo ile hava yapanına tutunda onlarca şey daha girer hatta daha da ağır basar bence bunlar
 servis ağı ve motor tutmaması için çok önemli sebepler. Ama Türkiye'de işin içine ön yargıdan, kafa yapısına, araba kültürsüzlüğünden, polo ile hava yapanına tutunda onlarca şey daha girer hatta daha da ağır basar bence bunlarFiat Bravo tutmadı, Renault Talisman, Kadjar tutmadi, Toyotalarda tutmayan çok model var.
Bu arada espri yapıyorum benservis ağı ve motor tutmaması için çok önemli sebepler. Ama Türkiye'de işin içine ön yargıdan, kafa yapısına, araba kültürsüzlüğünden, polo ile hava yapanına tutunda onlarca şey daha girer hatta daha da ağır basar bence bunlar
 araba alabilen binbir zorlukla alıp şükrediyor. Haliyle adam keyif alacağı değil zarar etmeyeceği arabayı arıyor. Mazda, Subaru, Alfa gibi araçlar Türkiye için bu nedenle lüks. Hepsi bir kere ikinci elde tüm dünyada Almanlara göre daha zayıf. Yani sıfırını alırken bir sıfır geridesin. Yedek parçası pahalı, servis de nispeten az. Bunun yanında daha da çok yakıyorlar. Mazda ve Subaru Almanlara göre daha düşük malzeme kalitesi ve yalıtım sunuyor. Yine Mazda ve Subaru motor/şanzıman olarak da daha performanssız. Bir de üstüne özellikle Mazda özelinde Türkiye’de bariz bir distribütör sıkıntısı var. Aynısı Mitsubishi’de de geçerli. Dolayısıyla almak zor.
 araba alabilen binbir zorlukla alıp şükrediyor. Haliyle adam keyif alacağı değil zarar etmeyeceği arabayı arıyor. Mazda, Subaru, Alfa gibi araçlar Türkiye için bu nedenle lüks. Hepsi bir kere ikinci elde tüm dünyada Almanlara göre daha zayıf. Yani sıfırını alırken bir sıfır geridesin. Yedek parçası pahalı, servis de nispeten az. Bunun yanında daha da çok yakıyorlar. Mazda ve Subaru Almanlara göre daha düşük malzeme kalitesi ve yalıtım sunuyor. Yine Mazda ve Subaru motor/şanzıman olarak da daha performanssız. Bir de üstüne özellikle Mazda özelinde Türkiye’de bariz bir distribütör sıkıntısı var. Aynısı Mitsubishi’de de geçerli. Dolayısıyla almak zor. Fiat Bravo tutmadı, Renault Talisman, Kadjar tutmadi, Toyotalarda tutmayan çok model var.
Bu arada espri yapıyorum benservis ağı ve motor tutmaması için çok önemli sebepler. Ama Türkiye'de işin içine ön yargıdan, kafa yapısına, araba kültürsüzlüğünden, polo ile hava yapanına tutunda onlarca şey daha girer hatta daha da ağır basar bence bunlar
Böyle araba sıralamadan önce neden tutmadığına göz atmak lazım
 Servis ağı ve motoru iyi olup tutmayan araba say dedin saydım işte. Sanki her araba iyi de bir tek bunların kimi eksiklikleri var konuyu yine ilk söylediğinden farklı şeylerle savunuyorsun.
 Servis ağı ve motoru iyi olup tutmayan araba say dedin saydım işte. Sanki her araba iyi de bir tek bunların kimi eksiklikleri var konuyu yine ilk söylediğinden farklı şeylerle savunuyorsun.