tanıtımı bu akşam canlı Türkçe çeviri olarak iphonedo (adam 10 numaradır incelemede ) aşağıdaki linkten izleyebilirsinizBu akşam yeni iPhone'lar geliyor bakalım.
Bu sene değil lakin seneye kısmet olursa gelecek S versiyonu ile birlikte bende değiştirmeyi planlıyorum. Dile kolay kaç yıldır 6s kullanıyorum. Memnunum, gram yavaşlama yok.
Yurtdışından almak gerekecek gibi gözüküyor, buradaki fiyatlarla asla alınmaz.
Ben olsam onun yerine tofas alirim. Dile kolay yurtdisinda da pahali. Temmuzda vergi indirimi bile birlikte xs max 920 euro ya geldi kayit dahil olmadanBu akşam yeni iPhone'lar geliyor bakalım.
Bu sene değil lakin seneye kısmet olursa gelecek S versiyonu ile birlikte bende değiştirmeyi planlıyorum. Dile kolay kaç yıldır 6s kullanıyorum. Memnunum, gram yavaşlama yok.
Yurtdışından almak gerekecek gibi gözüküyor, buradaki fiyatlarla asla alınmaz.
Çok büyük para. Alınmaz.Ben olsam onun yerine tofas alirim. Dile kolay yurtdisinda da pahali. Temmuzda vergi indirimi bile birlikte xs max 920 euro ya geldi kayit dahil olmadan
Eger yurt disindan dusunuyorsan media world yaz bak bizimkinin yurtdisi versiyonu ayni firma paranin yuzde 13 unu dus sonra kayit ekleÇok büyük para. Alınmaz.
Ben memnunum bayami9T alacağım başka önerisi tavsiyesi olan var mı
ben illegal yollardan alacağım gibi gözüküyor siz nasıl aldınızBen memnunum baya
İllegal yollardanben illegal yollardan alacağım gibi gözüküyor siz nasıl aldınız