İyi demişsinde şunu atlamışsın. Norveçte euro yok. Norveç kronu kullanılıyor ;/Euro kuru da 3 yil geri gidiyor galiba Norvece gidince
Hocam siz ikinci el 29 yada 27 bakin en uygun oyle olur. Shiftersiz ilanlari pazarlikla cekebilirseniz mis.
İyi demişsinde şunu atlamışsın. Norveçte euro yok. Norveç kronu kullanılıyor ;/Euro kuru da 3 yil geri gidiyor galiba Norvece gidince
Hocam siz ikinci el 29 yada 27 bakin en uygun oyle olur. Shiftersiz ilanlari pazarlikla cekebilirseniz mis.
Buna gerek yok ben alırken try to nok 0.47ydi şimdi 1.60 olmuşhttps://www.investing.com/currencies/eur-nok periyodu 1 haftaya cekerseniz bi
Selamlar.
Anakart arızalı G27 bulmuştum ve tamir edecek tanıdığım olduğu için riske atarak satın aldım ve çok çektim. Anakartı kurcalamış oldukları için dikiş tutmadı. En fazla üç gün kullanabildim. Onu satıp DFGT aldım. Gamepadden tek farkı 900 derece olması ve force feedback..
Geçen sene ocak ayında Logitech G29 + Shifter'ı 1600 TL'ye sıfır olarak satın aldım. Bir yıldır wheel stand pro (çakma üretim) ile kullanıyorum. Memnuniyetim iyi düzeyde.
Benim naçizane önerim shifter şart olmasa bile Berkin'in de dediği gibi garantili G29 olacaktır. Sebebi ise G27'nin saçma fiyatlarda ve garantisiz olmasıdır. En son üretim G27'ler bile 3 yaşını doldurdu. Kronik encoder sorunu var ve en önemlisi kendinden shifterı var ancak bozulduğu an seti kaldır at... Shifter bölümünden bilgisayara USB yoluyla tanıtıyorsunuz ve en küçük shifter arızasından dolayı direksiyon kullanılmıyor.
G29'da yukarıda bahsetmiş olduğum problem yok. Shifter'ı ps kafelerdeki gibi abanarak kullan, rolling yapanlar gibi vites at, heel and toe'de koparacak kadar kendine doğru baskı uygula yine de birşey olmuyor. En kötü ihtimal olarak bozulsa bile ikinci el veya sıfır olarak aynı gün kafan rahat şekilde tak ve kullan olur.
Birde bu ürünü nazik kullanmak gerekiyor, ben Gran Turismo'da biraz çıldırmıştım kabul ediyorum.
Farklı farklı direksiyon konsol oyun kombinasyonları denedim kesinlikle en keyiflisi ps3te logitech dfgt + gran turismo 6 idi tavsiye ederim. Pcde G29 ile ayar yapmaktan assettodan zevk alamadım ve fren pedalı gereksiz sert. Birde logitechlerde dişli çark sistem olduğu için understeer oversteer tarzı tepkiler çok yapay ve kullanışsız. G27-29 yerine ben thrustmaster t300rs öneririm kayışlı sistem kullanıyor.
Güncel fiyatlarından haberdar değilim açıkçası ama aradaki farka değer bi teknolojiydi zamanında g29 aldığıma pişman olmuştumthrustmaster olmayacaksa g27-29 yerine en temizi logitech driving force gt.
Not: Fiyatlara baktım hepsi uçmuş gitmiş vatandan 349tlye almıştım dfgtyi...
bendeBaşlığa Nardi, momo beklentisiyle girdim Logitech çıktı..