Doğan kardeşi bu site ile sevdim, daha öncesinde adını bile bilmiyordum. Delikanlı ve hoş sohbet ile tam otopark ruhu sahibi idi lakin bu ayrılık olayına sıcak bakmıyorum ve onaylamıyorum. Bundan sonra top gear dergisi almayacağım gibi Doğan kardeşin kanalınada üye olmayacağım. Otopark tam bir atak içindeyken yükseliş başlamışken hoooppp gol değil yine... bence Otoparkı çökertmek isteyen grupların top gear ve Doğan kardeş üzerinden oynadıkları basit bir oyun. Doğan kardeşe hayatında başarılar. Bugün yarın top gear sekteye uğrarsa dönmesin buralara. siz ne kadar arkadaş olsanızda ( And-Sinan) benim için hoş karşılanmayacak bir durumdur. Saygılar sevgiler
Otopark'a ayrı araç geliyor, TOPgear'a ayrı sonuç olarak ben de dergiyi almayacağım.Bence Otopark için Top Gear almalısın. Çünkü And'ın bu dergiye sermaye sağladığını biliyorum. Sonucta Doğan beyin ayrılma kararı telifler nedeniyle olduğunu yazmışlardır. Her şeyi derinlemesine kurcalamamak lazım bence.
Abi bileklik verinde alalım yaDergideki Otopark kısmını konuşmadık ama Aralık sayısında içten Otopark sticker'ı ya da bileklik dağıtımını görüşüyoruz![]()
bileklik +1Dergideki Otopark kısmını konuşmadık ama Aralık sayısında içten Otopark sticker'ı ya da bileklik dağıtımını görüşüyoruz![]()
bu ne abi çocuk oyuncagina donderdiler kimseyi almayin şu kanala artik aslı sinan and muhip reyizleride toplayin panpalarla pova devam bu ne boyle biri geliyor taniniyor otopark sayesinde gidip kanal aciyor öbür dergici geliyor youtube da taniniyor gidip kanal açıyor tamam dogan abi bu iste biliniyor olabilir ama ben adini dahi duymanistim ... kurumsallasmayida bosverin bence kafaniza gore takilin olmadi almanyaya gidin orda bi mercedes plazaya girseniz c63s isteseniz verir videolari çekip koyun tmm ya bu ne boyle !! k bakmayin bi tuhaf oldumda
Hayat sana güzel pampabu ne abi çocuk oyuncagina donderdiler kimseyi almayin şu kanala artik aslı sinan and muhip reyizleride toplayin panpalarla pova devam bu ne boyle biri geliyor taniniyor otopark sayesinde gidip kanal aciyor öbür dergici geliyor youtube da taniniyor gidip kanal açıyor tamam dogan abi bu iste biliniyor olabilir ama ben adini dahi duymanistim ... kurumsallasmayida bosverin bence kafaniza gore takilin olmadi almanyaya gidin orda bi mercedes plazaya girseniz c63s isteseniz verir videolari çekip koyun tmm ya bu ne boyle !! k bakmayin bi tuhaf oldumda