Bu sqtış
Bu satışlar Türkiye mi yoksa dünyadaki mi
Piyasada satılan her 1000 iphone'a karşılık 50 tane HTC satılıyorsa, bu satılan 1000 iphone'un 100 tanesinde, satılan 50 HTC'nin 10 tanesinde problem çıkıyorsa sen bana HTC daha dayanıklı diyemezsin.. Hangi orana göre diyorsunuz bunu ?
2016 yılında : VW 116,453 araç, Skoda 25,367 araç, Seat 19,029 araç, Audi 19,013 araç satmış.. Bmw buna karşılık 25,472 araç satmış
Yani bir otomotiv grubu 179,862 araç satarken karşılığında diğer otomotiv grubu 25,472 araç satmış.
Şimdi bunların arasındaki otomatik şanzıman oranlarını da çıkarmak lazım tabii..O oran çıkarıldıktan sonra bile sizce yüksek bir oran değil mi ? Bir firma diğerinin 7 katı araç satıyorsa bu onun daha fazla insana ulaştığını göstermez mi ?
Dayanıklılıktan neye göre bahsediyorsunuz ben anlamıyorum. Yahu binlerce mühendisin çalıştığı markayı karalamak bu kadar kolay mı ? ZF'e uygulanan bir testin DSG'ye uygulanmadığını mı sanıyorsunuz ? DSG'nin test edilmeden müşteriye gönderildiğini mi sanıyorsunuz.
Şanzımanların hangi testlere tabii tutulduğunu biliyor musunuz ? Veya bunları incelediniz mi ?
Forumlardaki DSG'nin arıza başlıklarına göre ZF daha az sorun çıkarıyor diye sorunsuz ilan edilemez
Bu satışlar Türkiye mi yoksa dünyadaki mi