Bizi mi koparıyosun anlamadımki bildiğimiz And bu iş için herşeyini veren adam yurt dışına mı gidecek. Bana inandırıcı gelmedi pek
abi yemin ediyorum şu yazıyı okurken bunu açtım gözlerimden yaşlar süzülmeye başladı abimi kaybetmiş gibi oldum be derinden etkiledi olay beniOkuduktan sonra bir anda bu şarkı kafamda çalmaya başladı.
6.kere dinliyorum şarkıyı. Sevgilim terketse böyle üzülmezdim. Söyleyecek çok şey var da insanın boğazı düğümleniyor be.abi yemin ediyorum şu yazıyı okurken bunu açtım gözlerimden yaşlar süzülmeye başladı abimi kaybetmiş gibi oldum be derinden etkiledi olay beni
ya al bendende o kadar @stan abi kül ettin geçirdin yemin ediyorum elimde peçete ağlıyorum şu an yav acayip aciz bir durum şarkıdanmı nedendir6.kere dinliyorum şarkıyı. Sevgilim terketse böyle üzülmezdim. Söyleyecek çok şey var da insanın boğazı düğümleniyor be.
O güzel insanlar güzel M5'lerine binip gittiler...
Reis bilseydim atmazdım.ya al bendende o kadar @stan abi kül ettin geçirdin yemin ediyorum elimde peçete ağlıyorum şu an yav acayip aciz bir durum şarkıdanmı nedendir
Otopark takipçilerinin bunu bilmeye hakkı var diye düşünüyorum.@and abi ozel birşey degilse gidiş nedenini söyleme imkânın var mı ?
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yok abi yok tam durumu özetledin iyi yaptınReis bilseydim atmazdım.