@istanbul Ali abinin de dediği gibi vlog tarzı videolar çekebilirsin abi.
Kaçırın uykumuzuDeğerli arkadaşlar,
Yurt dışına taşınıyor olmam sebebiyle OTOPARK.COM’daki görevimden ayrılıyorum. Sitenin ve şirketin yeni yöneticisi Sinan KOÇ’tur.
Başta videolar olmak üzere tüm içerikler hız kesmeden üretilmeyi sürdürecek. Dün ilk sürüşünü gerçekleştirdiğim makyajlı Volkswagen Golf’ün videosu önümüzdeki günlerde Honda Civic’le birlikte yayınlanacak. İlerleyen haftalarda Ford Kuga ve Opel Insignia gibi diğer yeni modellerin de lansmanlarına katılacağız. Üniversite konferansları da kaldığı yerden devam edecek ve olası bir Megane Cup sponsorluğu da yolda.
Destekleriyle OTOPARK’ı dijital otomobil medyasının zirvesine taşıyan herkese sonsuz teşekkür ediyor, ekibe başarılar diliyorum.
Sevgiler,
And Mehmet ÇETİN
Bu yazıyı ana sayfa portalımızdan okumak için tıklayınız..
Hakkında hayırlısının olması dileğiyle.Değerli arkadaşlar,
Yurt dışına taşınıyor olmam sebebiyle OTOPARK.COM’daki görevimden ayrılıyorum. Sitenin ve şirketin yeni yöneticisi Sinan KOÇ’tur.
Başta videolar olmak üzere tüm içerikler hız kesmeden üretilmeyi sürdürecek. Dün ilk sürüşünü gerçekleştirdiğim makyajlı Volkswagen Golf’ün videosu önümüzdeki günlerde Honda Civic’le birlikte yayınlanacak. İlerleyen haftalarda Ford Kuga ve Opel Insignia gibi diğer yeni modellerin de lansmanlarına katılacağız. Üniversite konferansları da kaldığı yerden devam edecek ve olası bir Megane Cup sponsorluğu da yolda.
Destekleriyle OTOPARK’ı dijital otomobil medyasının zirvesine taşıyan herkese sonsuz teşekkür ediyor, ekibe başarılar diliyorum.
Sevgiler,
And Mehmet ÇETİN
Bu yazıyı ana sayfa portalımızdan okumak için tıklayınız..
gitme.Ya şimdi hepimiz gitmesine odaklandık ama neden gitme demiyorsunuz ?
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nette olsa belki maddi bir problem den dolayı gidiyor bu kadar forum uyesiyiz direk maddi yardımda bulunamasakta beyin fırtınası yapar çözüm icin bir fikir buluruz .gitme.
Bence kararı değişmedi. Karı net malesef
Yav bırak gitsin önümüzdeki hafta gelecem gideriz beraber ağrı kesici alıp gelirimLan gitme ya gitme ne gidiyon gitme gudiyosan da gitme. Biz sensiz ne yapacaz. Ben kime güvencecem? Bana arabaların en detayını kim anlatacak? Ben kimi örnek alacam? Gitme...