Ya torpidoya kim vurup bize hissiyatı anlatacak ?
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya o rafinelikYa torpidoya kim vurup bize hissiyatı anlatacak ?
şimdi @kenblock gel kardeşim ateşlenyi yaptı isyan çıkaralım. Gitme and reis. Gidemezsin otoparkın başısın sen. Biz sensiz naparız gitmeeeeeeLan gitme ya gitme ne gidiyon gitme gudiyosan da gitme. Biz sensiz ne yapacaz. Ben kime güvencecem? Bana arabaların en detayını kim anlatacak? Ben kimi örnek alacam? Gitme...
göğüs bölümüne vurup burası çok odun demiyecekmisin artık. Yapma abi gitmeYa torpidoya kim vurup bize hissiyatı anlatacak ?
Ben 4 kere gittim 4'ünde de yoklardı.Bence içimizden bir grup and abiyi evinde veya ofiste ziyaret etmeli , ben izmitte yaşadığından yardımcı olamayacağım ama aklıma bu geldi .
And abi evde yoksa Haldun baba veya teyzemiz ile gorusun hatta
Kalbimiz buna dayanamadı ona hiç dayanmaz .Umarım bu yazdığım şey gerçekleşmez ama bir tarafım da ya gerçeklesirse diyor:Sinan reyiz de dükkanı kapatıp giderse???
O zaman boğaz köprüsüne dizilip 3 deyince...Umarım bu yazdığım şey gerçekleşmez ama bir tarafım da ya gerçeklesirse diyor:Sinan reyiz de dükkanı kapatıp giderse???
onların hepsinin ta ...... hepsi .. kına yaksın beyin fukarası amip beyinliler 12 yaş ortalaması ile mal mal yorum yapar beynini ...Donanım Haber'ciler, Ekşiciler ve Tüm Haterlar Münasip Tarafınıza KINA yakın...
And abinin böyle birşey için gittiğini sanmıyorum .beyler bayanlar.
And gitmek istiyorsa bu kararina mani olmayin. Otomobil piyasasi belli. Mtv belli. Otvde. Ayrica 160 bin hayrani olsa bile bu ulkenin standardi belli. Eline firsat gecmişse bunu degerlendirmesi gerek. Ulkemiz And gibi insanlara elinde tuyamaya