Yok hocam bu ergenlik olayı filan değil. Hepimiz hareketli ergenlik geçirdik ama böyle değil. Bu forumda ergen denecek yaşta bir sürü aklıselim arkadaş var. 30 yaşımı geçtim, arabalar hakkında biraz bilgim de var, buna rağmen sağolsunlar çoğundan her gün yeni bir şey öğrenmeye çalışıyorum. Ergenliğe yorarsak onlara ayıp olur.Ergenlik adama neler yaptırıyor yaBugün de birinin yerine utandık..
Bu çocuk bu atasözünden bi anlam çıkarırsa üni diplomamı bırak Dispatch belgemi bile yakarım. Bunun zaten ergenlik ile alakası yok, tamamen yetiştirme tarzı ile alakalı bi durum.Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
Ergen dediniz geldimYok hocam bu ergenlik olayı filan değil. Hepimiz hareketli ergenlik geçirdik ama böyle değil. Bu forumda ergen denecek yaşta bir sürü aklıselim arkadaş var. 30 yaşımı geçtim, arabalar hakkında biraz bilgim de var, buna rağmen sağolsunlar çoğundan her gün yeni bir şey öğrenmeye çalışıyorum. Ergenliğe yorarsak onlara ayıp olur.
Son olarak güzel atasözümüzle bitireyim, zira tam yeri:
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
Nalet olsun, neden 3.20i denen fakir arabası ha ! Galeriye gidip M3 alalım, beraber açı kırarızAci istyenlere bmw 320i ile cember i aticam orasi bos oldugundan atmadim umarim acicilar susar![]()
Yok hocam bu ergenlik olayı filan değil. Hepimiz hareketli ergenlik geçirdik ama böyle değil. Bu forumda ergen denecek yaşta bir sürü aklıselim arkadaş var. 30 yaşımı geçtim, arabalar hakkında biraz bilgim de var, buna rağmen sağolsunlar çoğundan her gün yeni bir şey öğrenmeye çalışıyorum. Ergenliğe yorarsak onlara ayıp olur.
Aci istyenlere bmw 320i ile cember i aticam orasi bos oldugundan atmadim umarim acicilar susar![]()
ve şahıs bulundu. ekin akkoyunoğlunun babası vacip akkoyunoğlu havuz keyfi yaparken muhtarın adamları tarafından köşeye sıkıştırıldı. olayın verdiği şok ile altına kaçıran şahsa bir müddet yaklaşılamadı. şu anda kellesi alınmak üzere bıyıklı celladiye bölgesine doğru hareket etmekte... sizleri şahsın yakalanma görüntüleri ile baş başa bırakıyoruz..
Ergeni duyunca bende geldimYok hocam bu ergenlik olayı filan değil. Hepimiz hareketli ergenlik geçirdik ama böyle değil. Bu forumda ergen denecek yaşta bir sürü aklıselim arkadaş var. 30 yaşımı geçtim, arabalar hakkında biraz bilgim de var, buna rağmen sağolsunlar çoğundan her gün yeni bir şey öğrenmeye çalışıyorum. Ergenliğe yorarsak onlara ayıp olur.
Sen. nasıl berkecansın ya 10 lira falan veriyon valeye fakirmisin yoksa senYorumlar guzel tesekkur ediyorum yarin dolanacsgim yerdeki 2 lokantanin valesine 10 tl verdim polis gorurlerse yada cevirme vb haber vericekler yaksamlar
Birlikte test aracının ırzına geçtik zaten. Ben böyle bir şey görmedim. Navara ıslakta yanlarken amarok kuruda dans ediyor. Varya tadı damagımda kaldı. Param olsa net alırım. Offroad yaptık o da güzeldi. Sen yanlamaya çalışırken bir ara dagıttın hafif o sırada aklıma esp off videosu geldi zaten.Ya beyler o değilde Amarok V6 çok iyi yan veriyor.