Ekonomi için 0 dan 100 e 5 dk çıkanlar yapmayın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CanSoylu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her mesajda çok haklı paylar var. durumu özetlemek gerekirse;
* kamyonların 5 km fazla hızlı gittiği için sola geçmesi çok tehlikeli, o adama sorsanız hız keserse çıkamaz.
*sol şerit işgal edilmemeli. 130 ile de solluyorsan sollama bittikten sonra sağa geçmek zorundasın.
*geçme şansı olmasına rağmen geçmiyorsa arkadan selektör yap kör edene kadar ancak adam daha geçmeye çalışırken selektör atanların önünde iyice yavaşlarım. ben arkama bakmışım daha o zaman ortada yok sola çıkıp 140 yakın hızla sollamaya başladım belki, ve o sırada herifin biri 200 ile geliyor diye geçtiğim adamın tepesine çıkmamı bekliyor, hiç istifimi bozmam. Ama adamı gördüysem zaten çok hızlı, o zaman sola çıkmam.
*millet olarak "arabayı akıtarak" kullanmayı beceremiyoruz. az ileride ışığın yandığını görüyorum,adam hala selektör,korna kıyamet. yol veriyorum gaza basıp frene çöküyor.
*tali yoldan ana yola mıytı mıytı çıkma durumu da zaten konu başlığı ve herşeyi özetliyor. çok tehlikeli hareket. ya iyice bekle kimse yokken çık, ya da bas o gaza.

120 hız sınırı otoyolun dizaynının yapıldığı hız sınırıdır(referans taşıt taksi). %10 ise mühendislik payıdır. Aslında en basit haliyle 132nin üzerinde seyreden her araç yolun kapasitesi ve ortak kullanma açıklığı nedeniyle tehlike arz eder.

m8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Cenk arkadaşıma katılıyorum. Sağ şerit bomboş bakın bildiğiniz ne uzakta ne yakında araba olmayacak şekilde bommmboşşşş olmasına rağmen orta şeritten tın tın giden tiplere çok uyuz oluyorum. Önüne geçip frene asılasım geliyor (tabi yapmıyorum :)) Herkes ehliyet sınavlarına özellikle sürücünün yol içerisindeki davranışlarıyla ilgili detaylı bir sınav yapılsa %70 sınıfta kalacaktır. Umarım böyle bir sınav olur da en azından bilinçsiz ve bencil sürücüler trafikten men olur :)

@Cenk arkadaşıma katılıyorum. Sağ şerit bomboş bakın bildiğiniz ne uzakta ne yakında araba olmayacak şekilde bommmboşşşş olmasına rağmen orta şeritten tın tın giden tiplere çok uyuz oluyorum. Önüne geçip frene asılasım geliyor (tabi yapmıyorum :)) Herkes ehliyet sınavlarına özellikle sürücünün yol içerisindeki davranışlarıyla ilgili detaylı bir sınav yapılsa %70 sınıfta kalacaktır. Umarım böyle bir sınav olur da en azından bilinçsiz ve bencil sürücüler trafikten men olur :)
Tın tın gitmek derken hız sınırında gitmek mi?

aslında bende otoyollarda karşılaştığım ilginçlikler var araç kameram ile çekilmiş ama diğer araçların plakalar göründüğü için sorun çıkmasın diye koymuyorum videoda kapatabilirsem koyarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...