En Çirkin Otomobiller

Çirkin ama karakterli :p

Ben onun çirkinliğini seviyorum. Bir de klasik tasarım felsefesinden uzak ve çirkin diye tabir ettiğimiz bir çok model aslında çok fonksiyonel ve kullanışlı olabiliyor. Mesela kendi aracımın içine bindiğimde fanusun içindeki japon balığı gibi hissediyorum kendimi. Her yer kocaman kocaman cam. Twingo, Multipla felan da öyledir. Ferahtır, kullanırken sağı solu izlemek istersin keyif verir. Hasbelkader çekinerek almıştım ama şimdi satamıyorum =)
Evet doğru bi ara C4 Picasso ya binmiştim otostoptan, dedim bu ne heryeri görüyorsun hoşuma gitmişti

2017skodaoctavia2.jpg

octavia 2017 facelift :confused::eek:

Çirkin ama karakterli :p

Ben onun çirkinliğini seviyorum. Bir de klasik tasarım felsefesinden uzak ve çirkin diye tabir ettiğimiz bir çok model aslında çok fonksiyonel ve kullanışlı olabiliyor. Mesela kendi aracımın içine bindiğimde fanusun içindeki japon balığı gibi hissediyorum kendimi. Her yer kocaman kocaman cam. Twingo, Multipla felan da öyledir. Ferahtır, kullanırken sağı solu izlemek istersin keyif verir. Hasbelkader çekinerek almıştım ama şimdi satamıyorum =)
multıpla gercekten bence dunyanın en cırkını yahu :D @berkertekin abıme selamlar :) yanı her turlu cırkın denen araba bır sekılde bırseye benzıyorda multıpla evlerden uzak ya

Anadol_Pikap30.jpg

kullandığım en çirkin araba kesinlikle bu, dönmeyen direksiyon yapmış konami.