En Son Ne Aldınız?

473C5900-D02F-41D8-A85F-C7438801F744.jpeg

Aliexpress den elektronik cihaza yedek parça aldım çakma çıktı satıcıya söyledim ingilizcesi yok denicek kadar kötü. Tartışma başlattım, para iadesi istedim reddetti. 27 sinde aliexpress devreye giricek bakalım nasıl oluyor. Bu durumu daha önce yaşayan oldu mu ?

Edit: kısmi imla

Son düzenleme:
31 tlye hepsiburadadan kauçuk paspas aldım, sadece ön iki, zaten araç tek kapı olduğundan arkaların olmaması işime geldi :D bir kilo da çekirdek kahve

evet 4 adet çıkma lastik aldım, eskileri hem 2008 üretimiydi hem de ne dişi kalmıştı ne bir şeyi.. iyi oldu en azından araba duruyor artık. virajlarda da daha çok güven veriyor.. sıfır alacaktım ama arabayı 2020 haziran ayında zaten çıkartmam gerekiyor, çok masraf etmeyeyim dedim. :D

Ekli dosyalar

• 20191024_134730.jpg
    20191024_134730.jpg
    1.1 MB · Görüntüleme: 0
Nasıl çıkacak bilmiyorum, PTT kargo sağolsun kaç gündür getiremedi. Tam olarak 16,44 liraymış. Kuruşu hatırlayamayıp yuvarlamıştım. Hepsiburada da satılıyor, alfais diye bir marka mavi renk.

Dün geldi. İyi paketlenmiş, Alfais bilmediğim bir marka. Çin malıymış ama firma hk. bir bilgi yoktu paket üstünde. Üründe bir sorun çıkmadı. İlandaki fotoğrafa göre daha koyu bir mavi. Altta yorumlarda çok kötü kokuyor diyenler vardı ama bana gelende öyle bir sorun yok, yaklaştırıp koklayınca yeni plastik kokusu geliyor doğal olarak ama öyle bütün ortamı saran bir koku yok (internette olumsuz yorum okuyup aldığım ürünlerde büyük oranda olumsuzluğa denk gelmiyorum, ya şanslıyım ya millet bire bin katıp yazıyor).
@bt