kömürün kalorisi iyiymiş. iyi yanar az iz bırakırPaspas, 2 torba kömür. Benzinden ucuza geliyor
Ekli dosyayı görüntüle 22347
Kilosu 1 lira. Ne yapsak ya, kömürü iyice toz haline getirip emmeden içeri mi sallasakPaspas, 2 torba kömür. Benzinden ucuza geliyor
Ekli dosyayı görüntüle 22347
Şöyle bi sistem yapabiliriz, kömürü yakar suyu ısıtırız. Su ısındıkça buharı çıkar, birikir ve basınç oluşturmaya başlar. Tekerlere bir mekanizma koyup basıncı da buraya bastık mı kömürlen ucuza gezebilirizKilosu 1 lira. Ne yapsak ya, kömürü iyice toz haline getirip emmeden içeri mi sallasak
Gaza basınca dilekçe yazarsın motora. Güç almak istiyorum diye. Gerekli merciler değerlendirilir, yazılar yazılır. Uygulama talimatı verilir, yarım saat sonra gelir gazŞöyle bi sistem yapabiliriz, kömürü yakar suyu ısıtırız. Su ısındıkça buharı çıkar, birikir ve basınç oluşturmaya başlar. Tekerlere bir mekanizma koyup basıncı da buraya bastık mı kömürlen ucuza gezebiliriz
Aa bi dk bu icat olunmuştu sanki ya,, neyse ben bi haber kanalına yazayım bakalım yüzyılın buluşu diye
Ey petrol nelere kadirsin, zihinleri kömür çağına geri döndürüyor bu fiyatlar.
naa bunu aldım
240 GB JAMES DONKEY JD240 2.5" 560-440 MB/s SSD Disk
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Mi9se yi hiç araştırdın mi abiAnne babaya redmi note 8. İnsan 1800 tl ye 4 gb ram 128 hafiza 4 kamera gorunce hayret ediyor gercekten.
böyle şeyleri alıp yavaş yavaş tüketenlere hayranımBir sırt çantası iki kemer bir ekmek bir tişört bir deodorant bir de ektekiler, normalde de böyle şeyler çok nadir tükettiğimden bayağı bir zaman alır bitmeleri
+9787684696869böyle şeyleri alıp yavaş yavaş tüketenlere hayranım
Ben genelde almayan taraftayım ahhahas aldığım da nadir, böyle şeylere para harcamak genelde boş iş geliyor da geçenlerde bir canım istedi çikolata türü evde yoktu ondan evde dursun şimdiböyle şeyleri alıp yavaş yavaş tüketenlere hayranım
Ülker çikolatalı gofret buzlukta bir gün bekleyince çok güzel oluyor tavsiye ederimBen genelde almayan taraftayım ahhahas aldığım da nadir, böyle şeylere para harcamak genelde boş iş geliyor da geçenlerde bir canım istedi çikolata türü evde yoktu ondan evde dursun şimdi
hoşbeş gofret de öyleÜlker çikolatalı gofret buzlukta bir gün bekleyince çok güzel oluyor tavsiye ederim