Hardline 3 matrix çilekliyi ben 2 aydır kullanıyorum. Verim aldım kesinlikle. Ama bende bir kaç defa barsak problemine yol açtığı için değiştirdim. Sık değil aslında 2 kere mi ne oldu ama neticede ölçek arttırmaya başladığımda daha da etki edebilir diye değiştirdim. Scitec sektörde bayağı eski bir marka. Salonda bir hocamız dahil benimle birlikte antrenman yapan bir kaç kişi de kullanıyor. Oldukça memnunlar. Protein tozlarından bir verim almamak mümkün değil. Neticede aldığın şey her halükarda protein. Önemli olan ürünün içinde yan desteklerinin olması. BCAA, Glutamin, değerli aminoasitler v.s. Bu tarz yan desteklerin miktarı daha önemli hocam. Bir diğer husus da ham madde kalitesi. Kaliteli işlenmiş protein tozlarının sindirimi daha kolay ve hızlıdır. Mide ve barsak sıkıntılarına daha az yol açar.yorumları bekliyorum. hızlıca toparlamak adına ilk başladığımda hardline whey 3 matrix aldım. yoğun günlerde spordan 1 saat önce ve hemen antreman sonrası da kullanıyorum. gelişim de var ancak bunun etkisi mi bilemiyorum. aldıktan sonra spor yapan arkadaşların kimisi de üstündeki değerleri içermiyor demişti bir de benimki çilekli, bazen mide bulantısı yapıyor.
Bunlar sadece protein tozunun özellikleri. Nihayetinde herhangi bir protein tozundan tam verim alabilmek için doğru, sıkı ve düzenli antrenmana ek olarak gıda yönünden iyi beslenmen, protein tozunu ana öğün değil, sadece destekleyici ürün olarak kullanmak gerek. İşte o zaman hemen her tozdan verim alırsın. Scitec'ten verim alacağımı düşünüyorum. Neticede hardline'dan daha kaliteli bir ürün. Ama ben yinede seninle paylaşırım hocam gelişmeleri
Son düzenleme: