Golf 5 FSI mı aldınız? Hayırlı uğurlu olsun. Beyaz renk bu yılların jetta ve golfünde pek tercih edilmez farklı durur.Sensörü aldık, taktırdık, boyadık kurumaya bırakıldı.Artık araç Boşline’nın bir tık dolusu Maliyet mi?50 ₺ sensör 40₺ montaj totalde 90₺.
Orijinalde FSi Comfortline larda park sensörü varmış tam orijinalinin normalde bulunduğu yere monte etmeye çalıştık.
Şu an yerine tam oturtmadık boyası kurusun oturtacağız
Teşekkür ederiz, alalı 3 belki 4 ay olmuştur, yeni sayılabilir.Clio yu sattıktan sonra aldık.Yalnız FSi değil, 1.6 8v 2004 Primeline Golf 5 Manuel.Golf 5 FSI mı aldınız? Hayırlı uğurlu olsun. Beyaz renk bu yılların jetta ve golfünde pek tercih edilmez farklı durur.
Teşekkür ederiz, alalı 3 belki 4 ay olmuştur, yeni sayılabilir.Clio yu sattıktan sonra aldık.Yalnız FSi değil, 1.6 8v 2004 Primeline Golf 5 Manuel.
Aslında alıştık hoşuma gidiyor “Candyweiss” rengi ama dediğiniz gibi metalik bir renk olsa daha iyi durabilirdi.
Şeker beyazı ibizamız vardı bildiğimiz düz beyaz valla Alışınca güzel renk ama fazla standart.Teşekkür ederiz, alalı 3 belki 4 ay olmuştur, yeni sayılabilir.Clio yu sattıktan sonra aldık.Yalnız FSi değil, 1.6 8v 2004 Primeline Golf 5 Manuel.
Aslında alıştık hoşuma gidiyor “Candyweiss” rengi ama dediğiniz gibi metalik bir renk olsa daha iyi durabilirdi.
Evet ailecek rahatladık hacim olarak sınıf atlamanın yanı sıra yalıtım, konfor ve performans olarak da faydaları oldu.Aslında eğer benzinli kullanılacaksa FSİ çok daha iyi çünkü ek bir 6.vites yardımıyla uzun yolda kısa şanzımanı uzatıyor ve araç daha konforlu hale geliyor, ayrıca 15bg lik bir beygir ve çift egzantiriğin verdiği performans var. Fakat LPG de kullanılacaksa Düz motor en sorunsuz seçenek, biz LPG ile kullanacağız diye bu modeli aldıkRengi gayet hoş ben de severim ama çok yok görünce değişik geliyor. Cliodan sonra golf oldukça iyi gelmiştir. FSI olup olmaması iyi mi kötü mü bilemiyorum. İki motorunuda kullandık LPG’li/Benzinli olarak. Benzer performans sergilediler. Ucuz B6 manuel FSI Passat bulsam alırım.
Bu kasa jetta, golf, passatlarda beyaz nadir ve sıra dışı renk oluyorŞeker beyazı ibizamız vardı bildiğimiz düz beyaz valla Alışınca güzel renk ama fazla standart.
Ben de gördüm de ufaklar satılmış 55cm ler kalmıştı sadece. 6 liraya kışı geçirse yeter benceAz önce a-101 de tesadüfen denk geldim piranha silecekler 5,95 tl. Zaten alacaktım vakit bulamıyordum tam denk geldi. Gayet güzel siliyor ve sessiz. İhtiyacı olanlar kaçırmasın
İstanbulda olsan sana alırdım valla kardo ama ankara uzak kalıyo birazBen de gördüm de ufaklar satılmış 55cm ler kalmıştı sadece. 6 liraya kışı geçirse yeter bence
kötü silecek yoktur , kötü cam vardır .Az önce a-101 de tesadüfen denk geldim piranha silecekler 5,95 tl. Zaten alacaktım vakit bulamıyordum tam denk geldi. Gayet güzel siliyor ve sessiz. İhtiyacı olanlar kaçırmasın
Bakarım bikaç yere daha bulunur illaki. Aslında telli tipe geçmeyi düşünüyodum da kış bitene kadar bundan devam edeyim dedim bakalım denk gelirse alırım tabi önce arabada kaç cm var bakmak lazımİstanbulda olsan sana alırdım valla kardo ama ankara uzak kalıyo biraz
Ayrıca gayet kaliteli gibi geldi bana bilmiyorum 6 liraya almanın etkisindede olabilirim
Hocam benim önceki silecekler eski tipti yeni bile taksam gacır gucur ses yapıyordu. Muz tipi dedikler silecek ses yapmıyor gibi duruyor şuan. Enteresankötü silecek yoktur , kötü cam vardır .
sileceğin yaptığı iş belli malzemesi belli , en kötü ihtimalle erken sertleşir ses yapar . silecekte bir sorun olursa sorun bence camdadır .
atlama yapıyorsa camın o bölgesinde yağlanma olabilir , kayar . takılma yapıyorsa yüzey pürüzsüz değildir vesaire ...
camı " kil barı " ile temizlemek büyük ölçüde sorun çıkmasını engelleyecektir .
sertleşmiştir , uygun kşuularda saklanmamış raf ömrü dolmuş olabilr . Bosch ta yaşanıyor bu durum , ama bu ucuz sileceklerden memnun kalmayanı görmedim .Hocam benim önceki silecekler eski tipti yeni bile taksam gacır gucur ses yapıyordu. Muz tipi dedikler silecek ses yapmıyor gibi duruyor şuan. Enteresan
Meyve asitleri dişe zararlı diyolla hekim abi. Sen ne diyorsun bu duruma?4 kilo mandalina