En Son Ne Aldınız?

R7XQxh.jpg

Media world iftiharla sunar

Bir dakika bu ürünlerin ikiside sıfır mı ?

PS4 Pro 1500 TL Xbox One S Digital Edition 800 TL doğru mudur?

Abi direkt ticarete atıl :D
İkinci el sanmis olamazsin :D

Media marketin yurtdisi versiyonunda media world ismi gir netten fiyatlarina bak ustune gerci yuzde 13 vergi indirimide aliyorum onu katmadim
Fiyatlar dogru ps4 pro 1500 xbox 800 tl 0 km ikiside ahanda resmi :D

• Haha
Tepkiler: Berkin
İkinci el sanmis olamazsin :D

Media marketin yurtdisi versiyonunda media world ismi gir netten fiyatlarina bak ustune gerci yuzde 13 vergi indirimide aliyorum onu katmadim
Fiyatlar dogru ps4 pro 1500 xbox 800 tl 0 km ikiside ahanda resmi :D
1771 TL şu anda Media World sitesinde, yine ucuz yine ucuz. Rakamlar güzel valla.

Burada 2700-2800 o da duruma göre değişiyor bazısı paralel ithalat bazısı distribütör ki resmi garantinin hiçbir faydasını görmedim ben PS4'ü de yurt dışından almıştım bir bozulma durumu filan da olmadı.

Düşün yani otomatik kafa ikinci ele gitti sıfır düşünemedim bile :D

1771 TL şu anda Media World sitesinde, yine ucuz yine ucuz. Rakamlar güzel valla.

Burada 2700-2800 o da duruma göre değişiyor bazısı paralel ithalat bazısı distribütör ki resmi garantinin hiçbir faydasını görmedim ben PS4'ü de yurt dışından almıştım bir bozulma durumu filan da olmadı.

Düşün yani otomatik kafa ikinci ele gitti sıfır düşünemedim bile :D
Site biraz daha pahali magazalardan yurtdisi icin. Birde uzerine vergi indirimi yapmiyor netten alip magaza teslim yapsan bile. O yuzden dukkanlarda bi tik ucuz oda bize 6 kusurla carptigimiz icin bi tik ediyor sana 200 tl aslinda :D

Son zamanlarda erozif gastritim arttı.Demir seviyelerim düştü.Artması 3 ay sürüyor depoları doldurana kadar böyleyiz

servise günde 1 lira farkla götürüyoruz en basitinden içimiz rahat oluyor.adam gibi muamele görüyoruz yada balata spreyi gibi plastiğe zarar veren bir spreyle motor temizlenmiyor.4.1 litre yağ koyulması gereken arabaya 4.0 yada 3.9 litre yağ koyulması gereken araca 4.0 yağ koymuyorlar.satarken artısını görüyoruz.aracı yıkıyorlar rütuşlar ücretsiz .taksit yapıyorlar fatura kesiyorlar gider gösterebiliyoruz.clionun bakımı serviste 350 tl.vw gerçi biraz pahalıymış.

Fiyat bana uygun geldi geçmiş olsun. Elbet dışarıda daha ucuza gelecektir. Uğraşmak istemeyenler için yetkili servis en güzeli. Yedek parçalar orjinaldir ama en kaliteli yağları kullanmazlar. @GeneralCevdet e selam olsun :)

servise günde 1 lira farkla götürüyoruz en basitinden içimiz rahat oluyor.adam gibi muamele görüyoruz yada balata spreyi gibi plastiğe zarar veren bir spreyle motor temizlenmiyor.4.1 litre yağ koyulması gereken arabaya 4.0 yada 3.9 litre yağ koyulması gereken araca 4.0 yağ koymuyorlar.satarken artısını görüyoruz.aracı yıkıyorlar rütuşlar ücretsiz .taksit yapıyorlar fatura kesiyorlar gider gösterebiliyoruz.clionun bakımı serviste 350 tl.vw gerçi biraz pahalıymış.
Bana uygun geldi Volvoya 900 liradan aşağı ödemedim şimdiye kadar. Golf 1.6tdi’da kuzenim 1200 civarı ödediğini söylüyor.