Cağnım kebap çekti benimde şimdi. İş yoğunluğu geçsinde bir arkadaşın sözü vardı onu gerçekleştirelim.Çiğ köfteci arkadaş yoktu yanımızda biz de adana yedik
Cağnım kebap çekti benimde şimdi. İş yoğunluğu geçsinde bir arkadaşın sözü vardı onu gerçekleştirelim.Çiğ köfteci arkadaş yoktu yanımızda biz de adana yedik
Geri dönüşlerini yorumlarını hasretle bekliyorum agaXiaomi Mi Box S 4K Android TV Box Media Player
Tamamdır reyizGeri dönüşlerini yorumlarını hasretle bekliyorum aga
+Geri dönüşlerini yorumlarını hasretle bekliyorum aga
ne desem diğerinin laciverti+
D-smartı iptal etmeyi planlıyorum alternatif öneriniz var mı?
İnşallah ettirebilirsin, canından bezdiriyorlar.+
Fazla düşünmeye gerek yok bence direk iptal et.+
Şu an yalın kanallar yetecek gibi. Film belgesel için netflix, blu tv var haricen belki amazonu alırım. Aslında uydu alıcılı smart tv olsa para ödemeye gerek yok.Fazla düşünmeye gerek yok bence direk iptal et.
Dsmartın hangi özelliğini kullanıyordunuz ona göre önerelim ?
Androidli uydu alıcısı tavsiye edeceğim ama androide bulaşmak istemiyorsan uydu alıcı + apple tv ile de çözebilirsin.Şu an yalın kanallar yetecek gibi. Film belgesel için netflix, blu tv var haricen belki amazonu alırım. Aslında uydu alıcılı smart tv olsa para ödemeye gerek yok.
Bizim ki gelsin de hele bi gideriz..Cağnım kebap çekti benimde şimdi. İş yoğunluğu geçsinde bir arkadaşın sözü vardı onu gerçekleştirelim.
Adımları baya fazla sayıyor amaXiaomi Mi Band 4 aldım. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Alalı 3 saat oldu özelliklerini görünce ağzım açık kaldı. F/P de zirveye oynar diye düşünüyorum.
Henüz onu test etme fırsatı bulamadım hocam, evet o durumdan şikayet eden baya bir kişi var. Güncellemeyle düzelir inşallah.Adımları baya fazla sayıyor ama
Alışkanlık ekle ile düzeliyor aslında.sarsıntıdan diş fırçalamayı 1 km sayabiliyor ama dediğim gibi alışkanlık ekle ile diş fırçalama hareketini tanıtmak gerekiyorHenüz onu test etme fırsatı bulamadım hocam, evet o durumdan şikayet eden baya bir kişi var. Güncellemeyle düzelir inşallah.
Kordona takmaya daha tam alışamadım, çıkarmasını da ilk başta becerememiştim alttan bastırılarak çıkartıldığını sanmıştım(o anlık merak ve heyecanla mantıklı düşünemedim) , video izleyince nasıl olduğunu çözebildim anca. Kordona takma kısmını da izledim ama şak diye oturmuyor, üst ve alttan oturuyor önce yanları sonra ben düzeltiyorum. Siz ne zamandır kullanıyorsunuz hocam? Uzun süreli kullanıyorsanız tak-çıkardan dolayı kordonda bir gevşeme durumu oluştu mu?Alışkanlık ekle ile düzeliyor aslında.sarsıntıdan diş fırçalamayı 1 km sayabiliyor ama dediğim gibi alışkanlık ekle ile diş fırçalama hareketini tanıtmak gerekiyor
2 aydır kullanıyorum.2 kere çıkardım kolumdan.suya giriyor.duşada havuzada bunla giriyorum.mi band 2 vardı bende onu çıkarmak gerekiyordu ama bunu gerekmiyor.benim için en güzel 3 özelliğiKordona takmaya daha tam alışamadım, çıkarmasını da ilk başta becerememiştim alttan bastırılarak çıkartıldığını sanmıştım(o anlık merak ve heyecanla mantıklı düşünemedim) , video izleyince nasıl olduğunu çözebildim anca. Kordona takma kısmını da izledim ama şak diye oturmuyor, üst ve alttan oturuyor önce yanları sonra ben düzeltiyorum. Siz ne zamandır kullanıyorsunuz hocam? Uzun süreli kullanıyorsanız tak-çıkardan dolayı kordonda bir gevşeme durumu oluştu mu?