Ne mi band 4 müş ya. Hiç tarzım değil ama şu mesajları okuyunca alasım geliyor.
Ben sizi aynı kişi zannediyordumNe mi band 4 müş ya. Hiç tarzım değil ama şu mesajları okuyunca alasım geliyor.
Bende öyle zannettim mesajları okuyunca. Sonra jeton düştü ahahahahahBen sizi aynı kişi zannediyordum
Temmuzdan beri kullanıyorum bir sıkıntı yok olacağını da sanmıyorum, band3 de var onu da 2018 ağustosta almıştım buna geçene kadar kullandım, hâlâ kullanılıyor onda da sıkıntı yok aynı dönemde aldığım band 2 de vardı onda da sıkıntı yok hâlâ kullanılıyor.Uzun süreli kullanıyorsanız tak-çıkardan dolayı kordonda bir gevşeme durumu oluştu mu?
Plaj mı aboov1 Zeki Müren 1 Neşet Ertaş plajı
2 tane tshirt
hayırlı olsuunn1.3 mjet beyaz albea. bundan sonra yakıta servet vermeye son
eyvallah kankam benim. mesaj neden 3 kere gitmiş anlamadımhayırlı olsuunn
haha eyvallahHayırlı olsun adam mutluluktan 3 defa yazmış
Hayırlı olsun hacım1.3 mjet beyaz albea. bundan sonra yakıta servet vermeye son
ETS2 Black Sea BundleSteam'de indirimler başladı. Hala Türkiye paketini almayan varsa (ki ben de almaya fırsat bulamamıştım oyuna da girmiyorum diye)
Euro Truck Simulator 2 - Road to the Black Sea on Steam
Get ready to start your engines and deliver cargo around the countries of Romania, Bulgaria and Turkey. Featuring 20 new major cities, 22 new companies to deliver with, an extensive road network and much more.store.steampowered.com
şöyle bir paket ile alındığında daha uyguna geliyor. Sadece blacksea alırsan 43 küsürken, bende going east olduğu için 42 ye geliyor paint paketler zaten 1er tl o ayrı ama düşünen varsa değerlendirebilir.