2 ay sonra: Koltuk takımı, yatak odası takımı, beyaz eşya, gelinlik... Gitti TypeR parası. Ben buna hayırlı olsun diyemem dilim varmaz. Geçmiş olsun abi.Yuzuk ve ev.
Tesekkurler sagolasin2 ay sonra: Koltuk takımı, yatak odası takımı, beyaz eşya, gelinlik... Gitti TypeR parası. Ben buna hayırlı olsun diyemem dilim varmaz. Geçmiş olsun abi.
Hocam Türkiye'de beyzbol sporu ile ilgilenen çok az insan var , sanırım sizde onlardan birisiniz . Herhangi bir kuluple baginiz var mı yoksa bireysel mi yapıyorsunuz ?beyzbol sopası
Adam malum durumlar için beyzbol sopası aldı çok ciddiye almışsınız normalde kendisi golf oynarHocam Türkiye'de beyzbol sporu ile ilgilenen çok az insan var , sanırım sizde onlardan birisiniz . Herhangi bir kuluple baginiz var mı yoksa bireysel mi yapıyorsunuz ?
Hocam Türkiye'de beyzbol sporu ile ilgilenen çok az insan var , sanırım sizde onlardan birisiniz . Herhangi bir kuluple baginiz var mı yoksa bireysel mi yapıyorsunuz ?
Peki siz @tokatcikuscu musunuz ?Adam malum durumlar için beyzbol sopası aldı çok ciddiye almışsınız normalde kendisi golf oynar
Kendisi ile ilkokuldan beri arkadaş olduğumuz için beyzbol sopasını birlikte satın aldık mağazadan efendim.Peki siz @tokatcikuscu musunuz ?
Hayırlı olsun. Sen de aldın mı ? Fiyatı ne kadardı ?Kendisi ile ilkokuldan beri arkadaş olduğumuz için beyzbol sopasını birlikte satın aldık mağazadan efendim.
Benim araba alma planım olmadığı için henüz almadım :/Hayırlı olsun. Sen de aldın mı ? Fiyatı ne kadardı ?
Arabanız olduğunda alacaksınız yaniBenim araba alma planım olmadığı için henüz almadım :/
Yok efendim ben karşıyım bu tür şeylere Deniz beyde şiddete karşıdır lakin göstermelik aldı.Arabanız olduğunda alacaksınız yani
Yok efendim ben karşıyım bu tür şeylere Deniz beyde şiddete karşıdır lakin göstermelik aldı.
Diyince alacaksınız sanmıştım. Deniz Beye de hayırlı olsun. İnşallah göstermelik gösterince karşılık gösterilmez...henüz almadım :/
Diyince alacaksınız sanmıştım. Deniz Beye de hayırlı olsun. İnşallah göstermelik gösterince karşılık gösterilmez...
Olan kaportaya ve camlara olacak , eyvaahhhKarşılık gösterilince arabaya geri koşup kapıları kilitlemeyi düşünüyorum.
Karşılık gösterilince arabaya geri koşup kapıları kilitlemeyi düşünüyorum.
Önünüzde kaçacak boşluk bırakırsanız hiçbişeycikler olmaz. Tecrübeyle sabitOlan kaportaya ve camlara olacak , eyvaahhh