ben onun için her ay mutlaka 1 kez Scarface izliyorum ve şuanda da The Sopranos denen dizide 3.sezondayım.
Araç yatınca
Xbox one pismanliktir. Net sifir icerik. 360 uzerine 2013te cikar cikmaz Xbox One kullanicisiyim yine de keske ps4 alsaydim diyorum.
Ben de indirimde kendimi tutamadim AC Origins aldim.
30 lt kadar benzin ¯\_(ツ)_/¯
Gruba hosgeldinnnnXiaomi mi 9T ( galaxy note 4'ten sonra ekranı çubuk gibi geldi. O kadar uzun ki ilk etapta alışamadım )
Eyvallah kaptan. 2 gün önce aldım ama daha şuan kurabildim. Hatta tam da kurmadım mıuı 11'i yüklüyor. Bakalım ilerleyen zamanlarda tecrübe ettikçe göreceğiz neler varmış telefonda.Gruba hosgeldinnnn
Bir senedir kullaniyorum memnun kalacagina eminimEyvallah kaptan. 2 gün önce aldım ama daha şuan kurabildim. Hatta tam da kurmadım mıuı 11'i yüklüyor. Bakalım ilerleyen zamanlarda tecrübe ettikçe göreceğiz neler varmış telefonda.
İlk kullanış için oldukça memnunum hocam. Oldukça premium bir his veriyor bakalım..Bir senedir kullaniyorum memnun kalacagina eminim
Kaptan hangi modeli kullanıyorsun benim mi8 lite 1 yılı geçti daha 1 yılı dolmadan ekran 1cmlik piksel kayması oldu yakın zamanda da 2 tane 1/4 cm lik piksel kayması var dikkatli bakmayınca rahatsızlık vermiyorda daha 1 yıllık telefonda olması beni şaşırttıBir senedir kullaniyorum memnun kalacagina eminim
piksel kayması nası bişey aynı cihazdan geçen ay biz de aldık aileden birineKaptan hangi modeli kullanıyorsun benim mi8 lite 1 yılı geçti daha 1 yılı dolmadan ekran 1cmlik piksel kayması oldu yakın zamanda da 2 tane 1/4 cm lik piksel kayması var dikkatli bakmayınca rahatsızlık vermiyorda daha 1 yıllık telefonda olması beni şaşırttı