En Son Ne Aldınız?

Kaptan hangi modeli kullanıyorsun benim mi8 lite 1 yılı geçti daha 1 yılı dolmadan ekran 1cmlik piksel kayması oldu yakın zamanda da 2 tane 1/4 cm lik piksel kayması var dikkatli bakmayınca rahatsızlık vermiyorda daha 1 yıllık telefonda olması beni şaşırttı
Mi 8 se mi 6x mi a2 ve simdi 9t kullaniyorum

22cf0151f41.jpeg

2 tişört

xiaomi de kullandığım 3. telefonum benim de, genel olarak hepsinden memnun kaldım. Mi5s 64, redmi note 6 pro 64, şuanda da mi9se 128 kullanıyorum. Hayırlı olsun @Cenk abi :)

nJCxbQ.jpg
power bank aldim tugla geldi. Ustteki 10000 lik alttaki 20000. Ben boyle birsey gormedim
20000'likle ben aynı anda elimde telefon manuel vites araba ve navigasyon kombinesiyle İstanbul trafiğinde az cebellesmedim. Eskidim resmen. Arka cebime de 20 binligi koyunca kemer de tutmuyordu pantolonu. Hey gidi ne ızdırap dolu günlerdi :eek: 😀

20000'likle ben aynı anda elimde telefon manuel vites araba ve navigasyon kombinesiyle İstanbul trafiğinde az cebellesmedim. Eskidim resmen. Arka cebime de 20 binligi koyunca kemer de tutmuyordu pantolonu. Hey gidi ne ızdırap dolu günlerdi :eek: 😀
Bu eski 20000 binlikten bi tik daha buyuk bide. Arabada dursun takoz olur bence :D
nJu70P.jpg

Son düzenleme:
  • Haha