Hayırlı olsun sunta mı? mdf mi?Kendisi ile ilkokuldan beri arkadaş olduğumuz için beyzbol sopasını birlikte satın aldık mağazadan efendim.
Hayırlı olsun sunta mı? mdf mi?Kendisi ile ilkokuldan beri arkadaş olduğumuz için beyzbol sopasını birlikte satın aldık mağazadan efendim.
Has meşeHayırlı olsun sunta mı? mdf mi?
AğaçHayırlı olsun sunta mı? mdf mi?
Hayirli olsun insaallah faydasini gorursun Scitec f/p urunudur. Ham maddesi de kaliteli. Siskinlik, sindirim gibi sorunlar da yapmiyor. En azindan hardline'a gore yapmiyor. Gule gule kullan hocam.Ekli dosyayı görüntüle 23378
Azcık takviye aldık. Bundan önce Hardline Whey 3matrix kullanıyordum, şeker ilavesi boldu ve yağlanma yapmaya başladı, üstüne şişkinliği de fazla oluyordu. @Cenk in de tavsiyesi ile scitec aldım, limonlu cheesecake aroması da güzelmiş ek olarak hacmi arttırmak için gh factor takviyeli karbonhidrat protein.
Teşekkürler hocam, biraz detaylı besin değerlerine bakınca kalitesini belli eden ithal bir ürün. Paraya kıyıp weider almayı dahi göze aldım ama baktım ki o kadarına gerek yok, f/p olarak dediğin gibi oldukça iyi.Hayirli olsun insaallah faydasini gorursun Scitec f/p urunudur. Ham maddesi de kaliteli. Siskinlik, sindirim gibi sorunlar da yapmiyor. En azindan hardline'a gore yapmiyor. Gule gule kullan hocam.
Rica ederim hocam. Bu urunler arasinda fiyat farkini belirleyen en onemli iki etken ham madde kalitesi, yani islenme kalitesi ve urunun ismidir. Protein tozlarinda icinde ki protein miktarindan ziyade ek gidalar daha onemli. Weider ham madde olarak da diger konularda da iyidir ama biraz markaya para aliyor diyebiliriz. Scitec gibi urunlerle de cok rahat sonuc alinabiliyor. O yuzden onca para dokmeye hic gerek yok. En iyisini yapmissin. Turkiye'de zaten vucut gelistirme cok pahali bir spor. Daha da fazla zorlastirmanin alemi yok.Teşekkürler hocam, biraz detaylı besin değerlerine bakınca kalitesini belli eden ithal bir ürün. Paraya kıyıp weider almayı dahi göze aldım ama baktım ki o kadarına gerek yok, f/p olarak dediğin gibi oldukça iyi.
Xiaomi airdots pro
Guncelleme 2 biraz uzun oldu ama forumda bluetooth cihazlar merak edildigi icin belirtiyorum.type c girisi var sarji kisa ve noise cancel ozelligi var. Ben bu yuzden satin aldim . Eski modelde tercih edilebilir hala.guncelleyeyim. Daha onceden aldigim mi dots a pek benzemiyor. (Siyah nokta olanlar genel olarak herkesin tercih ettigi.)baglanmasi bunun daha kolay. Ses kalitesi cok daha iyi. Ama biraz fazla agirlar. Ve ergonomileri zayif. 200 kusur liraya rahat tercih edilir.
Hayırlı olsun. Ne kadara mal oldu ?f/p canavari olabilir.
Tesekkurler 2200 e geldi annem icin aldim ama gayet akici ciktiHayırlı olsun. Ne kadara mal oldu ?
https://www.hepsiburada.com/microso...lik-ea-access-p-HBV00000P77QF?magaza=Nethouse
Bu konsolu aldim 3 gün oldu. İndirimdeyken almak isteyenlere tavsiye ederim.
Bana motivasyon katsın ve gaza getirsin diye kitap