Model Arabalar ve Araçlar | Toyzz Shop
Model Arabalar ve Araçlar arıyorsanız doğru yerdesiniz! Birbirinden eğlenceli Model Arabalar ve Araçlar uygun fiyat ve taksit seçenekleriyle Toyzzshop.com'da!
www.toyzzshop.com
Başlığa yazdığını görünce jant aldın sandımBinot yayınları tyt türkçe denemesi 20'li
Tyt-Ayt sınavı satın aldım mı denir onun parasını ödedim 140 tl, Msü sınavı da 100 tl etti 240
https://www.hepsiburada.com/korkmaz...sisi-36-cm-p-HBV0000053UN4?magaza=hepsisepete Anneme de tepsi.
Ay hadi inşBaşlığa yazdığını görünce jant aldın sandım
olm alırken yorumlara da bi baksaydın yawBinot yayınları tyt türkçe denemesi 20'li
Tyt-Ayt sınavı satın aldım mı denir onun parasını ödedim 140 tl, Msü sınavı da 100 tl etti 240
https://www.hepsiburada.com/korkmaz...sisi-36-cm-p-HBV0000053UN4?magaza=hepsisepete Anneme de tepsi.
Annem beğendiydi o bakmayı unutmuş, o bakmıştır diye ben de bakmadım Değişik şeyler oldu valla inş yorumlardakinin tersi çıkarolm alırken yorumlara da bi baksaydın yaw
olm alırken yorumlara da bi baksaydın yaw
3 yorumdan 2sini aynı kişi yazmış, hadi yine iyisin tersi çıkabilirAnnem beğendiydi o bakmayı unutmuş, o bakmıştır diye ben de bakmadım Değişik şeyler oldu valla inş yorumlardakinin tersi çıkar
Bende aldiydim guzel isikli
Ürünün resmi yok yalnız şuan dsjkaslfdsjkfbhdsjkfAnnem beğendiydi o bakmayı unutmuş, o bakmıştır diye ben de bakmadım Değişik şeyler oldu valla inş yorumlardakinin tersi çıkar
Divortexin bir çok ürününü kullanıyorum özellikle hızlı cilasından çok memnunum tam f/p ürünleriBando marka V kayışı aldım astraya bugün taktım. Japon firması fakat Türkiye'de fabrikaları var diye biliyorum. Toyotaların fabrikasyon kayışları. Otokar, Temsa, Isuzu gibi markaların da oem kayışları. Daha önce 96 corollama triger seti olarak almıştım. İki ürününden de çok memnun kaldım, kalite hissi baya yüksek. Continental, gates gibi markalara iki üç katı bayılmaya gerek yok. Her marka için üretimi var sanırım aklınızda bulunsun.
Bauhaustan Mastercare marka yağmur kaydırıcı aldım 15 ₺. Uygulaması çok pratik, diğer ucuz ürünler gibi cam yüzeyinde yağımsı tabaka oluşmuyor. Yağmurda deneyemedim ama su kaydırıcılığı baya iyi. Şimdilik bişey diyemicem.
Divortex marka İpa aldım (izopropil alkol) 1 litre fiyatı 30₺ ve temizledikten sonra ucuz ipalar gibi (seyreltilmiş ürünler) iz bırakmıyor. Zaten birkaç tane bilgili kullanıcı damıtıp saf alkol olduğunu belirtmiş. Tavsiye ederim.
Aramalarım sonucu ebebekte denk getirip yapıştım hemen