Ne kadara aldınız hocam?Corona virüsü için hazırlık mahiyetinde stok amaçlı SSD. Bugün alamazsam bir daha hayatta alamam dedim, aldım.
Ekli dosyayı görüntüle 24119
Öyle böyle indirimlerle 222₺ gibi bir ücrete denk getirdim. N11 en son 7₺ da başka bir yerden bir güzellik yaptı, 215'e bağladık =)Ne kadara aldınız hocam?
240gb'lık almayı bende düşünüyorum, gözüm Samsung 860 evo'da şu anda, o da 340 TL.Öyle böyle indirimlerle 222₺ gibi bir ücrete denk getirdim. N11 en son 7₺ da başka bir yerden bir güzellik yaptı, 215'e bağladık =)
yalnız dediğiniz ürün için bayağı iyi konuşuyorlar. =) o fiyat normal.240gb'lık almayı bende düşünüyorum, gözüm Samsung 860 evo'da şu anda, o da 340 TL.
Depolamada işimi şansa bırakmak istemiyorum, o yüzden daha geç alayım ama kafam rahat olsun diye düşünüyorum.yalnız dediğiniz ürün için bayağı iyi konuşuyorlar. =) o fiyat normal.
Ben 4 yıldır falan kullanıyorum ilk çıktığı zamanlar da almıştım hala sorunsuz. Samsung markasını pek sevmesem de ssdleri epey hoşuma gidiyor.240gb'lık almayı bende düşünüyorum, gözüm Samsung 860 evo'da şu anda, o da 340 TL.