En Son Ne Aldınız?

1593430754735.png

Bmw M Sport Lisanslı Polo yaka t-shirt aldık. Artık mecbur arabasını da alıcaz. nasip olur mu :P

Sürekli evde durduğum için diş bakımını çok ihmal ettiğimi düşündüm, aldık o kadar kullanırız diye şunları almış bulundum. Piyasaya göre gayet uygun A101 online mağaza fiyatları kargo-teslimat süreci hakkında elime ulaşınca editlerim.
Oral-B Vitality Cross Action Diş Fırçası - Siyah
Oral-B Diş Macunu Pro Onarım Beyazlık
Buna bir güncel çekeyim A101 siparişim elime ulaştı. Adamlar ufacık 2 ürün için koca laptop kolisinde göndermiş tavsiye ederim :D

Ek olarak
iPhone SE 128 n11'den daha önce alışveriş yaptıysanız güzel kuponlar veriyor, hem kupon hem de fiyat avantajıyla 64 parasına 128 almış olduk.
Kılıf+Cam Yani bu site hakkında şunu belirtmem lazım gece sipariş verdim sabah 8'de kargoya verildi diye mesaj geldi özellikle şu dönemde tebrik ettim fiyat da emsallerine göre uygun :D !! EDİT: Yanlış ürün yollamışlar iyi ki Maşallah dedik, iade için geri yolluyorum sürece göre söversem buraya tekrar edit yaparım :D
8,5 Litre Shell V-Power Benzin (İndirim gelcekmiş gece yaklaşık 1 TL zarardayız :D )

Son düzenleme: