Instagram : stilciadamNerden aldın reis ?
Instagram : stilciadamNerden aldın reis ?
Bu adam kadar yoranını görmedim 50ye yakın ürün aldım bu adamdan en son dayanamayıp kaçtımInstagram : stilciadam
boyuna bira alıp içiyoruz ne yapalım, sıcakta iyi gidiyor bir iki şişe carlsberg
hocam urunler gercek mı emıtasyon mu anlam veremıyorum ? hep karsıma cıkıyor sosyal medyadaBu adam kadar yoranını görmedim 50ye yakın ürün aldım bu adamdan en son dayanamayıp kaçtım
ürünler orjinal ihraç fazlası genelde. farklı bir tarzı var, ancak uygun frekans yakalandıktan sonra sorun olmuyor. en azından bende sorun yok. ölçüm artık belli oldu, uygun ve ilgimi çeken ürün olduğunda tek mesajla ürün alıyorum.hocam urunler gercek mı emıtasyon mu anlam veremıyorum ? hep karsıma cıkıyor sosyal medyada
ürünler orjinal ihraç fazlası genelde. farklı bir tarzı var, ancak uygun frekans yakalandıktan sonra sorun olmuyor. en azından bende sorun yok. ölçüm artık belli oldu, uygun ve ilgimi çeken ürün olduğunda tek mesajla ürün alıyorum.
M sport tişörtünü buraya arabayla ilgili diye attım ama kendisinden epey fazla Allsaint t-shirt aldım. beymen fiyatı 300 küsür tl olan tshirtleri, LCW, Koton parasına giyiyoruz ve gerçekten neden o kadar pahalı olduğunu hissettiren kalitede.
hocam urunler gercek mı emıtasyon mu anlam veremıyorum ? hep karsıma cıkıyor sosyal medyada
valla mühendis beyler iyi diyo fiyat da gayet uygun 63 liraya kim kime yağ satıyo bu devirde
Müdür ilk 100 km'de benim motor çok beğendi kendisini. Ben de o paraya sentetiği geçtim, yarı sentetik yağ bile bulamaz oldum. 80-85 civarı aldığım mobil'i aynı fiyatlara bulsam bu maceraya girmezdim, bi baktım 90küsürlere fırlamış. O yüzden...