En Son Ne Aldınız?

Far temizliği aldım.
IMG_20200707_200552.jpg

Fotoğraf atmakla uğraşmak yerine Instagram sayfalarindan alip yapıştırdım :)

200 TL'lik benzin, 104 tl'lik lpg. sonra da zam haberi geldi zaten :p

• Üzgün
Tepkiler: bt
hocam urunler gercek mı emıtasyon mu anlam veremıyorum ? hep karsıma cıkıyor sosyal medyada
ürünler orjinal ihraç fazlası genelde. farklı bir tarzı var, ancak uygun frekans yakalandıktan sonra sorun olmuyor. en azından bende sorun yok. ölçüm artık belli oldu, uygun ve ilgimi çeken ürün olduğunda tek mesajla ürün alıyorum.

M sport tişörtünü buraya arabayla ilgili diye attım ama kendisinden epey fazla Allsaint t-shirt aldım. beymen fiyatı 300 küsür tl olan tshirtleri, LCW, Koton parasına giyiyoruz ve gerçekten neden o kadar pahalı olduğunu hissettiren kalitede.

ürünler orjinal ihraç fazlası genelde. farklı bir tarzı var, ancak uygun frekans yakalandıktan sonra sorun olmuyor. en azından bende sorun yok. ölçüm artık belli oldu, uygun ve ilgimi çeken ürün olduğunda tek mesajla ürün alıyorum.

M sport tişörtünü buraya arabayla ilgili diye attım ama kendisinden epey fazla Allsaint t-shirt aldım. beymen fiyatı 300 küsür tl olan tshirtleri, LCW, Koton parasına giyiyoruz ve gerçekten neden o kadar pahalı olduğunu hissettiren kalitede.
hocam urunler gercek mı emıtasyon mu anlam veremıyorum ? hep karsıma cıkıyor sosyal medyada

Ürünler tamamen orjinal ondan yana hiç sıkıntı yok okan abi de 10 numara adamdır 3 4 sene alışveriş yaptım, ürünlerde hiç sıkıntı yaşamadım. En iyi fiyat garantisi diyor haklı daha uyguna satan yok. Fakat belli bir zamandan sonra iletişimimiz bozuldu ondan dolayı. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Hemen herkes çok memnunmuş. Samsung Store'dan güya orijinal diye aldığımız bir halta yaramadı. Bakalım bu ne yapacak ?
Ekran Görüntüsü (15).png

Kaput içi kablolar için bez bant
İspirto
Çakmak gazı

Ev mi köprüaltı mı belli değil. İnternet alışverişi yapacağım, var mı bi isteğiniz ihtiyacınız diye sordum. Sipariş listesine bak :D