1 keçi boynuzu özü,
1 karadut özü.
Özellikle kış günlerinde tavsiye ederim.
1 karadut özü.
Özellikle kış günlerinde tavsiye ederim.
Bende aynı bu modelden var, bizim işlemleri kaldırıyor senin işini de görür. Meslektaşın olan kardeşime de bundan aldırdımgeçen sene yazdığım gibi o makine bir sene götürdü, halen faal ama işlem kapasitesi yetersiz kaldı; geçtiğimiz günlerde bu da iyi bir indirime girdi yenilemiş oldum.
Ekli dosyayı görüntüle 30939
Allah utandırmasın ne diyelim =)
Oo hayırlı olsun. Alışması biraz sürüyor ama insan alışıyor.
offf en sevdiğim 4x4 matris yeteneği kurtarıcımdır ağzımın suyu aktı, 3 boyutlu koordinat hesaplayasım geldi, mesh analizi yapasım geldigeçen sene yazdığım gibi o makine bir sene götürdü, halen faal ama işlem kapasitesi yetersiz kaldı; geçtiğimiz günlerde bu da iyi bir indirime girdi yenilemiş oldum.
Ekli dosyayı görüntüle 30939
offf en sevdiğim 4x4 matris yeteneği kurtarıcımdır ağzımın suyu aktı, 3 boyutlu koordinat hesaplayasım geldi, mesh analizi yapasım geldi
geçerim tabiiiadam kendinden geçti asdfasd
Bugün 10.50 de geldi Prime candırDün akşam bu kitabı aldım bugün teslim edilecekmiş Amazon Prime güzel nimetKAMUS-I TÜRKİ LATİN HARFLERİYLE : Şemseddin Sami: Amazon.com.tr: Kitap
KAMUS-I TÜRKİ LATİN HARFLERİYLE : Şemseddin Sami: Amazon.com.tr: Kitapwww.amazon.com.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B083JWK67N/ref=cm_sw_r_cp_apip_hQtPalNoN3F9QHerkes İphone almış ben İpad Pro aldım kılıf bulamıyorum Kılıf önerilerine açığım. Varsa elinizde az kullanılmış sağlam kılıf onuda alabilirim. İp8’e kardeşim el koyduğu için bir tanede İphone 7 ve sonrası temiz İphone arıyorum.
Teşekkür ederim genel olarak tüm ipad aksesuarları şişmiş. @cansermo Spigen marka kılıf almıştı 150 liraydı şu an stok amazonda yok başka satıcıda 1065₺ olması lazım apple kendi sitesinde benzer kılıfı 700 liraya satıyor. Hub bakıyorum 500-600 lira civarı. Yani Türk esnafı bildiğimiz gibi bir şeye talep geldiği an kara borsa yapıp milleti mağdur ediyorhttps://www.amazon.com.tr/dp/B083JWK67N/ref=cm_sw_r_cp_apip_hQtPalNoN3F9Q
Ben bunun siyahını kullanıyorum 2 ay önce almıştım o zaman fiyatı 250₺ idi şu an iyice zamlanmış. İndirim falan denk gelirse düşünebilirsiniz, ben kalitesini beğendim.