İtopya dan monitör aldım. 10 gün oldu, kargo margo tık yok. Aldım mı almadım mı onu bile bilmiyorum daha
O sitenin öyle iğrenç bir huyu var müşteri hizmetlerini biraz arayıp taciz etmek gerekiyor. Hayırlı olsun bu arada.İtopya dan monitör aldım. 10 gün oldu, kargo margo tık yok. Aldım mı almadım mı onu bile bilmiyorum daha
Hidrolik değişiminden sonra pedalda hissiyat olarak bir değişme olursa yazabilir misiniz? Nasıl olacak merak ediyorum.
Az önce değişti yaklaşık bi 10-15 km sürdüm pedal yumuşacık yani bu benim disk ve balataların bitmesinden kaynaklı da olabilir ama. Önceden istediğim dozajlamayı yapamıyordum frene ya çok tutuyor ya hiç tutmuyor gibiydi.Hidrolik değişiminden sonra pedalda hissiyat olarak bir değişme olursa yazabilir misiniz? Nasıl olacak merak ediyorum.
Az önce değişti yaklaşık bi 10-15 km sürdüm pedal yumuşacık yani bu benim disk ve balataların bitmesinden kaynaklı da olabilir ama. Önceden istediğim dozajlamayı yapamıyordum frene ya çok tutuyor ya hiç tutmuyor gibiydi.Hidrolik değişiminden sonra pedalda hissiyat olarak bir değişme olursa yazabilir misiniz? Nasıl olacak merak ediyorum.
İzlenimleriniz için teşekkür ederim hocamAz önce değişti yaklaşık bi 10-15 km sürdüm pedal yumuşacık yani bu benim disk ve balataların bitmesinden kaynaklı da olabilir ama. Önceden istediğim dozajlamayı yapamıyordum frene ya çok tutuyor ya hiç tutmuyor gibiydi.
Şimdi pedalın çalışma aralığı çoğalmış gibi geldi hatta bana.
Istediğim dozajda fren yapabiliyorum. Disk ve balata yeni olduğu için çok zorlamadım birbirlerine alışsınlar diye.
Bakalım ilerleyen dönemlerde nasıl olacak.
Ate nin 2 seri hidrolik yağı varmış birisi normal ve genelde kullanım ömrü olarak 1 sene tavsiye ediliyormuş. Ikinci benim aldığım seri ise 3 yılda bir değiştirmek gerektiğini söylüyor.
Denemek amaçlı aldım yaklaşık 100tl gibi bir fiyatı vardı. 1 litrelik orijinal kutusunda tr distribütörü olan Aldığ yedek parçacısından.
Ofislerine gidip aldım ben ilgi alaka gayet güzeldi bu arada.
Internet siteleri otosupermarket gibi bir şeydi. Tavsiye ederim ben satıcıyı da ürünü de şimdilik kısa tecrübe ile beğendim.
Rica ederim ne demek, yardımcı olduysam ne mutlu..İzlenimleriniz için teşekkür ederim hocam
M2 alacak vizyonu görmek sevindirici
M2 alacak vizyonu görmek sevindirici