En Son Ne Aldınız?

800 liralık Vmax benzin
HP Omen 15 için CPU-GPU fanı
502 Evobond Yapıştırıcı
Thermal Grizzly Conductonaut Sıvı Metal Termal Macun
Gerdalia 6 adet plastik sandalye
Siesta 146 Truva Plastik Bej Masa 105cm
Intel AX201 laptop wifi 6 kart

• Wow
Alamadıklarımı yazacağım bu sefer.
Bahar geldi, yaz geliyor. Giden kilolarımdan ötürü kıyafet sıkıntısı yaşıyorum.
İşyerinde giymek için kıyafet alışverişine çıktım, Fiyatlara hayret ettim. Terzi bulup bol gelen pantolonları daraltma kararı aldım.
Ayakkabı için de yarın farklı mağazalara da uğrayacağım...

Alamadıklarımı yazacağım bu sefer.
Bahar geldi, yaz geliyor. Giden kilolarımdan ötürü kıyafet sıkıntısı yaşıyorum.
İşyerinde giymek için kıyafet alışverişine çıktım, Fiyatlara hayret ettim. Terzi bulup bol gelen pantolonları daraltma kararı aldım.
Ayakkabı için de yarın farklı mağazalara da uğrayacağım...
Abi ramazandayken beleş iftarlara gidip paso yiyip kilo alarak eski kıyafetlerini giyebilirsin ytd

Yetkili servis bilgisizliği hala tam gaz devam ediyor,bütün 1.6 motorlara hala 10W-40 koyuyorlar yazıktır,ayıptır.3ZZ-FE 1.6 motor 5W-30 / 5W-40 ile tam randımanlı çalışıyor,bu viskoziteleri koymak varken yarı sentetik 10W-40 koymak hangi aklın ürünüdür inanılır gibi değil.Daihatsu yetkili servisi Toyota ile çalıştığından mı nedir,10 yıl öncesinde de bu yüzden 0W-20 isteyen motora 10W-40 koyuyorlardı.Küçük ama çok önemli bir detay,sonra motorlar neden erken bitiyor diyoruz.
Bende şaşırdım 10-40 koymalarına fakat yetkili servis koyunca çokta dert etmedim, bir sonraki bakımda servise soracağım viskozite olayını. Araç 128 bin km de bu arada.

İçi çift köpük kulaklık ucu, lehim makinesi ve Haluk Tatar yazımı bir kitap aldım. :)

4x Falken Ziex ZE310 Ecorun 215/45R18
1650321155594.png