Aklima 17 gune 15 milyar verdigim bedelli odemesi geldi. Yasasin 91 dogumlu olmak56.506,80 ₺. Bedelli askerlik ödemesi.
2014 Eylül ayında 13 binde 1.5 DCI EDC icon Fluence almıştım 54.5'a. Nereden nereye
Aklima 17 gune 15 milyar verdigim bedelli odemesi geldi. Yasasin 91 dogumlu olmak56.506,80 ₺. Bedelli askerlik ödemesi.
2014 Eylül ayında 13 binde 1.5 DCI EDC icon Fluence almıştım 54.5'a. Nereden nereye
Benim yaş tutmuyordu maalesef. Gerçekten çok ciddi arttı fiyatlar.Aklima 17 gune 15 milyar verdigim bedelli odemesi geldi. Yasasin 91 dogumlu olmak
18 bin vermiştim 2018'de.93lü olmak ayrıcalıktır.56.506,80 ₺. Bedelli askerlik ödemesi.
Aklima 17 gune 15 milyar verdigim bedelli odemesi geldi. Yasasin 91 dogumlu olmak
Hocam 2022 yılı içerisinde ücretini yatıranlar kesin olarak 2023 yılında mı çağırılıyor, yoksa 2022 yılı içerisinde de çağırılma ihtimali var mı? Bilginiz var mı?56.506,80 ₺. Bedelli askerlik ödemesi.
Hangi sene yatırılırsa bir sonraki sene çağırıyorlar. Sistem tarih tercihini 2023 ocaktan başlatıyor en erken. Aralığa kadar. Yani aynı sene çağırma ihtimali yok maalesef.Hocam 2022 yılı içerisinde ücretini yatıranlar kesin olarak 2023 yılında mı çağırılıyor, yoksa 2022 yılı içerisinde de çağırılma ihtimali var mı? Bilginiz var mı?
Bilgi için teşekkür ederim hocam.Hangi sene yatırılırsa bir sonraki sene çağırıyorlar. Sistem tarih tercihini 2023 ocaktan başlatıyor en erken. Aralığa kadar. Yani aynı sene çağırma ihtimali yok maalesef.
böyle böyle küçük küçük başlayacak, bir gün cebindeki parayı küçük küçük tırtıklayan klaptoman bir çocuğun olduğunu farkedeceksin.
Bunlara ek olarak
2.el Pioneer mvh 150 ub teyp (orijinal teybin kodu yok çalışmıyor)
Teyp çerçevesi
Kendinden geçmiş anahtar için anahtar tuşları ve kabı
Yüksek ihtimal yurtdisinda bu bütçelerle alinabilecek jlab go air kullanıyorum cok memnunum. 240 liraya almıştım.Ses sistemleri ve iyi sesi çok önemsiyorum, müzik de çok dinliyorum. Bu nedenle genelde Sennheiser, Sony ya da Bose kullanırım. Bir süredir bisiklet sürerken ve bir şeyler dinlerken uyumam gerektiğinde (yolculukta podcast dinlemek gibi) kulak içi bir wireless kulaklık istiyordum. Ancak bu kulaklık bir yandan ana kulaklığım olmayacaktı. O nedenle ucuz yollu bir şey olsun, iş görsün yeter mantığındaydım. Kaliteli ses istediğimde kulaküstü kulaklık ya da televizyona bağlı ses sistemini kullanıyorum. Daha kulağımdan düşmeyen bir kulak içi kulaklığım olmadı. Bir de kulaküstü modellerde hep daha kalitelisini bulma şansı oluyor. Benim de tercihim o nedenle iyi ses olacaksa kulak üstü profesyonel bir şey. Ancak dediğim gibi bazı senaryolarda bu kulak içi modeller de çok iş görüyor. Mesela kulak üstü ile başını dayayıp uyumak imkansız. Bugün aşağıdaki kulaklık tam yarı fiyatına düşmüştü. (Her yerden kontrol ettim, gerçekten tam yarı fiyattaydı.) Yorumlarda da F/P oranının çok yüksek olduğu yazıyordu. Yarın dahi bozulsa üzülmeyeceğim bir fiyata (15€) da gelince aldım gitti. Bakalım iş görecek mi?
Ekli dosyayı görüntüle 39412
Ses kalitesinin beni memnun etmeyeceğine eminim diyebilirim. O konuda bir beklentim yok açıkçası. Şarjı düzgün gitsin, sesi çok kötü olmasın bir de çok çabuk bozulmasın benim için fazlasıyla yeterli olacak Jlab ile bu Hama birebir aynı fiyatlardaymış. 25-30€ arasında satılıyor. Jlab’in incelemeleri çok başarılı gerçekten, fiyatının üstünde olduğu belli. Hama ancak bana tam yarı fiyatına geldi ve yine fiyat/performans ürünü olarak değerlendirilmiş.Yüksek ihtimal yurtdisinda bu bütçelerle alinabilecek jlab go air kullanıyorum cok memnunum. 240 liraya almıştım.
Yakın zamanda xiaomi mi airdots larımı kaybettim yeni nesilini almayı düşünüyordum ama Türkiye’de daha ucuz olması sebebiyle yaza ertelemiştim. Bahsettiğiniz kulaklık benim bütçe hedefime yakın. Yorumlarınızı bekliyorum…Ses sistemleri ve iyi sesi çok önemsiyorum, müzik de çok dinliyorum. Bu nedenle genelde Sennheiser, Sony ya da Bose kullanırım. Bir süredir bisiklet sürerken ve bir şeyler dinlerken uyumam gerektiğinde (yolculukta podcast dinlemek gibi) kulak içi bir wireless kulaklık istiyordum. Ancak bu kulaklık bir yandan ana kulaklığım olmayacaktı. O nedenle ucuz yollu bir şey olsun, iş görsün yeter mantığındaydım. Kaliteli ses istediğimde kulaküstü kulaklık ya da televizyona bağlı ses sistemini kullanıyorum. Daha kulağımdan düşmeyen bir kulak içi kulaklığım olmadı. Bir de kulaküstü modellerde hep daha kalitelisini bulma şansı oluyor. Benim de tercihim o nedenle iyi ses olacaksa kulak üstü profesyonel bir şey. Ancak dediğim gibi bazı senaryolarda bu kulak içi modeller de çok iş görüyor. Mesela kulak üstü ile başını dayayıp uyumak imkansız. Bugün aşağıdaki kulaklık tam yarı fiyatına düşmüştü. (Her yerden kontrol ettim, gerçekten tam yarı fiyattaydı.) Yorumlarda da F/P oranının çok yüksek olduğu yazıyordu. Yarın dahi bozulsa üzülmeyeceğim bir fiyata (15€) da gelince aldım gitti. Bakalım iş görecek mi?
Ekli dosyayı görüntüle 39412