Ya ben seni hep Porsche'si olan kişi diye biliyordum bu mesajla gözümdeki tüm karizman gitti :dAkbile 10 gayme attım
Ya ben seni hep Porsche'si olan kişi diye biliyordum bu mesajla gözümdeki tüm karizman gitti :dAkbile 10 gayme attım
Son 1 ayda 5 kez depo doldurdum. En son 230₺'lık benzin aldım. Acısı büyük.yalnız geçen 60 tlye tam 10 litre benzin aldım, hesaplaması kolaylaştı ))
o değil de 2.5 sene önce benzin 4 lira iken 100 lira almakla şu an 150 lira almak aynı şey, üzücü...
yok beya ben öğrenciyim daha ama tam akbil basıyorum . Arada Porsche test ediyorum ve saglam Porscheist'im ondan nickim ve fotoğrafım bu şekilde .Ya ben seni hep Porsche'si olan kişi diye biliyordum bu mesajla gözümdeki tüm karizman gitti :d
Ekli dosyayı görüntüle 12311
Gittigidiyordan 10 x60 motul aldım. Kargo bedava + 80 tl üstü alışverişe 20 tl hediye çekim vardı 143,99a geldi
napcan aga 10w60 ı, endurance a mı katılcan???
Taunusa 20 50 koyuyonuz demi abiEkli dosyayı görüntüle 12311
Gittigidiyordan 10 x60 motul aldım. Kargo bedava + 80 tl üstü alışverişe 20 tl hediye çekim vardı 143,99a geldi
Taunusa 20 50 koyuyonuz demi abi
İstanbulda iseniz cezalar sizi beklerMühürlü hologramlı 1 çift app plaka aldım
İzmirdeyim hocam muayeneden geçenler bile varçok sorun olacağını sanmıyorum.Biraz risk aldık ama hayırlısı olsunİstanbulda iseniz cezalar sizi bekler
Orijinalleri bagajda tutunMühürlü hologramlı 1 çift app plaka aldım
Olmazsa öyle yapacaz artıkOrijinalleri bagajda tutun
İstanbuldayım, muayeneden geçtim, çevirmelerde sıkıntı yaşamadım.İstanbulda iseniz cezalar sizi bekler