En Son Ne Aldınız?

HGS Kabı son zamanlarda bu başlıkta gördüğüm en doğru ürün. Sökmek gerekliliğini geçtim, bir süre sonra kendisi de ruhunu teslim ediyor. Geri dönüşüme başlıyor, pul pul dökülüyor.

Bu GoodYear ürünleri gerçekten kaliteli mi ya? Duruma göre bir sonraki silecekleri Goodyear alabilirim. Bi dünya para verdikten sonra Eagle Sport gibi olmasınlar da :D
Hgs etiketini yapıştırmaya gerek var mı artık? Plakadan görmüyor mu zaten, ben öyle biliyorum en azından :) Arabadaki dikiz aynasının arkasında bedbaht bir halde motordaki de ruhsatta duruyor bu zamana kadar bir problem yaşamadım.

500 tl motorin
Hp 704 siyah ve renkli kartuş için dolum hizmeti -100tl (dolum sonrası baskı kalitesi siyah kartuş için fena değil ama renkli kartuş çok kötü oldu kırmızı rengi sarı renk olarak çıkartıyor.) :(

• Wow
Tepkiler: bt
500 tl motorin
Hp 704 siyah ve renkli kartuş için dolum hizmeti -100tl (dolum sonrası baskı kalitesi siyah kartuş için fena değil ama renkli kartuş çok kötü oldu kırmızı rengi sarı renk olarak çıkartıyor.) :(
Aşırı fiyat artışı sonrası yazıcımıza 704 kartuş almıyoruz. Kırtasiyeden çıktı almaya başladık. Altından daha fazla değerlendi şu kartuş. Doldurma yaptığımızda biz de sorun yaşamıştık malesef.

Aşırı fiyat artışı sonrası yazıcımıza 704 kartuş almıyoruz. Kırtasiyeden çıktı almaya başladık. Altından daha fazla değerlendi şu kartuş. Doldurma yaptığımızda biz de sorun yaşamıştık malesef.

Bu nedenle direkt tanklı yazıcı almıştım,düşünebilirsiniz eğer yoğun kullanıyorsanız yazıcıyı.

HGS Kabı
Kesinlikle cama HGS'yi direkt yapıştırmayın sökmesi gerçekten eziyet. Arabada kalan site plaka okuma zımbırtıları ve hgs'yi sökene kadar aseton bağımlısı oldum.

Goodyear Oto Güneşlik

Kapalı otopark olmayınca bir de arabanın içi siyah deri olunca (sıcak yaz günlerinde muhtemelen coss bay döner) böyle bir ürün almak istedim. Biraz nargileci pantalonu gibi oldu tam oturmadı gibi ama %70ini de kesse hiç yoktan iyidir diyorum artık. Malzemesi güzel izolasyon malzemesi gibi, fiyat farkına değer mi deneyip göreceğiz.

Ekli dosyayı görüntüle 42110
Hgs’yi ben hiç yapıştırmadım. Ya kolçakta duruyor yada ruhsat kabına atıyorum.

güneşlik olarak https://www.n11.com/urun/oto-on-cam...to-on-cam-gunes-gozlugu-7662014?magaza=olunca
Bunu tavsiye edecektim ancak fiyat uçmuş.

• Wow
Tepkiler: Bedirhan
Hgs’yi ben hiç yapıştırmadım. Ya kolçakta duruyor yada ruhsat kabına atıyorum.

güneşlik olarak https://www.n11.com/urun/oto-on-cam...to-on-cam-gunes-gozlugu-7662014?magaza=olunca
Bunu tavsiye edecektim ancak fiyat uçmuş.
Eskiden her seferinde camdan sökmeye falan uğraşırdım. Son iki arabada hiç yapıştırmadım. Kuzey marmara ve köprüler dahil cayır cayır geçiyorum, gayet de hesaptan alıyor. Gerek yokmuş onu öğrendim :)

Tanklı yazıcı almayı düşünüyorum, yada bende sizin gibi kırtasiyeden çıktı alacağım. 2 yıl önce siyah+renkli kartuş setini 150 tl'ye satın alıyordum. Şimdi 500tl gerçi ülkede neyin fiyatı artmadı ki. :(

Son düzenleme:
900 TL BP Ultimate Benzin
Würth Benzin Enjektör Temizleyici
Pitbull Gold Series Sup.Light 5 Telli Bas Gitar Teli
Elixir Nanoweb Light 4 Telli Bas Gitar Teli
Daddario XTE0942 SupLight Elektro Gitar Teli
ErnieBall Earthwood SupLight Akustik Gitar Teli
Fender Nylon Classic Klasik Gitar Teli
10 Adet Pena
4 adet gitar duvar askısı
Nilfisk Elite Classic Special Hepa Filtre
Roborock S6 MaxV Hepa Filtre
1500 TL market alışverişi
Accent Blue için bagaj havuzu
30x15 Kapton Bant
Goodyear Jant Temizleyici

WhatsApp Image 2023-05-09 at 17.38.44.jpeg

Kendim yıkamaya gitmeye zaten üşeniyordum, şimdi muhtemelen daha çok üşeneceğim.

HGS Kabı
Kesinlikle cama HGS'yi direkt yapıştırmayın sökmesi gerçekten eziyet. Arabada kalan site plaka okuma zımbırtıları ve hgs'yi sökene kadar aseton bağımlısı oldum.

Goodyear Oto Güneşlik

Kapalı otopark olmayınca bir de arabanın içi siyah deri olunca (sıcak yaz günlerinde muhtemelen coss bay döner) böyle bir ürün almak istedim. Biraz nargileci pantalonu gibi oldu tam oturmadı gibi ama %70ini de kesse hiç yoktan iyidir diyorum artık. Malzemesi güzel izolasyon malzemesi gibi, fiyat farkına değer mi deneyip göreceğiz.

Ekli dosyayı görüntüle 42110

HGS Kabı son zamanlarda bu başlıkta gördüğüm en doğru ürün. Sökmek gerekliliğini geçtim, bir süre sonra kendisi de ruhunu teslim ediyor. Geri dönüşüme başlıyor, pul pul dökülüyor.

Bu GoodYear ürünleri gerçekten kaliteli mi ya? Duruma göre bir sonraki silecekleri Goodyear alabilirim. Bi dünya para verdikten sonra Eagle Sport gibi olmasınlar da :D
Goodyear'dan silecek aldım bakalım. Göreceğiz... =)

Metronun kendi birası var Bistro Lager diye. En son ben alırken 33 lük 13.75 ti. 24 lü kasalarından eve almıştım. Lezzet olarak çok begendim ben, içimi çok kolay ama gövdesiz bi birada sayılmaz miller vs gibi. Tabiki bir Weihenstephanner değil ama tam bir F/P ürünü.
ilk fırsatta deneyeceğim :D

Toscanello
bi depo 32 lt lpg
400 tllik benzina

Son düzenleme: