Aldığım 10 liralık telefon tutucu arabanın yüksek konforuna dayanamayıp kırılınca paraya kıyıp Samsung'un telefon tutucusundan aldım. Yalnız son ürünü ben almışım sanırım, şu anda "geçici olarak temin edilememektedir" yazıyor.
https://www.hepsiburada.com/samsung-arac-tutucu-ee-v200sabegww-p-TELARACSAMARACTUT
Ekli dosyayı görüntüle 12547
Parlayan deriye son.
Sipariş bugün geldi.Aldığım 10 liralık telefon tutucu arabanın yüksek konforuna dayanamayıp kırılınca paraya kıyıp Samsung'un telefon tutucusundan aldım. Yalnız son ürünü ben almışım sanırım, şu anda "geçici olarak temin edilememektedir" yazıyor.
https://www.hepsiburada.com/samsung-arac-tutucu-ee-v200sabegww-p-TELARACSAMARACTUT
Ekli dosyayı görüntüle 12547
En son alışverişimde bu ürünü aldım hepsiburadadan.Baya memnunum şu anlık 1-2 gün daha kullanayım deneyimlerimi yazarım.59 liraya aldım.Malzeme kalitesi vs baya güzel sağlam gibi duruyor.10000 mAh lik aldım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Parlayan deriye son.
Benim focus'un 2015 modellerinde direksiyonda kullanılan yumuşak deri malzeme biraz hassas. Dikkatsiz bakanların çoğunun çoktan soyuldu. Ben çok dikkat edip hiç bir kimyasal temizleyici sürmedim, güneşten korudum falan şimdilik iyi durumda ama parlama her deri direksiyonda olduğu gibi mevcut. Bu ürün içinde ki kimyasal deriye zarar verir mi, aşındırır mı acaba ?
Parlayan deriye son.
Benim focus'un 2015 modellerinde direksiyonda kullanılan yumuşak deri malzeme biraz hassas. Dikkatsiz bakanların çoğunun çoktan soyuldu. Ben çok dikkat edip hiç bir kimyasal temizleyici sürmedim, güneşten korudum falan şimdilik iyi durumda ama parlama her deri direksiyonda olduğu gibi mevcut. Bu ürün içinde ki kimyasal deriye zarar verir mi, aşındırır mı acaba ?
Servis, garantisi ve düşük km'de olan araçların soyulan direksiyonlarını garantiden yeni malzemeden yapılmış 2016 model direksiyonlarla değiştirdi. Ama benim araç 61k'yı geçti ve muhtemelen değiştirmezler. Zaten şuan da değişime ihtiyacım yok ama ileri ki süreçte ancak cepten verirsem değişirler. O sebeple ekstra özen gösteriyorum. Bakalım, parlaklık gözüme iyice batana kadar idare edeceğim. Ondan sonra şu ürünlerden birini denerim belkiBilindik markalarda sorun olmaz abi merak etme Auto Glym olsun Auto Finesse olsun Gyeon olsun sorun çıkmaz