En Son Ne Aldınız?

Migrostan %50 gerçek indirimli valizlerden aldım sonunda. Pusu bitti..

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aldığım 10 liralık telefon tutucu arabanın yüksek konforuna dayanamayıp kırılınca paraya kıyıp Samsung'un telefon tutucusundan aldım. Yalnız son ürünü ben almışım sanırım, şu anda "geçici olarak temin edilememektedir" yazıyor. :D
https://www.hepsiburada.com/samsung-arac-tutucu-ee-v200sabegww-p-TELARACSAMARACTUT
upload_2018-4-16_0-18-19.png

Aldığım 10 liralık telefon tutucu arabanın yüksek konforuna dayanamayıp kırılınca paraya kıyıp Samsung'un telefon tutucusundan aldım. Yalnız son ürünü ben almışım sanırım, şu anda "geçici olarak temin edilememektedir" yazıyor. :D
https://www.hepsiburada.com/samsung-arac-tutucu-ee-v200sabegww-p-TELARACSAMARACTUT
Ekli dosyayı görüntüle 12547
Sipariş bugün geldi.
@alfhonso sormuştun, senin için ilk izlenimlerim:
250 sayfadan fazla kullanım kılavuzu böyle bir ürün için biraz şov bence :D Cama yapıştırıp kullanıyorum, taş gibi tutuyor. Mekanizması filan çok temiz çalışıyor. Telefonun yanlarına değen silikon parçalar ve telefonun arkasının yaslandığı rubber yüzey fazlasıyla kaliteli hissettiriyor. Telefonlarından daha kaliteli geldi bana. Arabamın üzerinde lastiklerle birlikte en klas ürün bu. Bu da kırılırsa başka telefon tutucu almam, hepsi kırılır. :)
upload_2018-4-18_4-0-17.png

En son alışverişimde bu ürünü aldım hepsiburadadan.Baya memnunum şu anlık 1-2 gün daha kullanayım deneyimlerimi yazarım.59 liraya aldım.Malzeme kalitesi vs baya güzel sağlam gibi duruyor.10000 mAh lik aldım.
0ddd464d81122ef78625ca3e274b91f8.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

En son alışverişimde bu ürünü aldım hepsiburadadan.Baya memnunum şu anlık 1-2 gün daha kullanayım deneyimlerimi yazarım.59 liraya aldım.Malzeme kalitesi vs baya güzel sağlam gibi duruyor.10000 mAh lik aldım.
0ddd464d81122ef78625ca3e274b91f8.jpg

2 gündür kullanıyorum.İphone 6s telefonumun şarjını %10 dan %96 ya çıkarttı ve powerbankin yaklaşık 1 diş şarjı gitti.Baya beğendim malzeme kalitesş olsun doldurma hızı olsun.

Sprey vardı onu bitirdim, şimdi de bunu deniyorum bakalım.

Ekli dosyalar

• indir.jpg
    indir.jpg
    5.8 KB · Görüntüleme: 187
HD500-672x672.jpg

Parlayan deriye son.
Benim focus'un 2015 modellerinde direksiyonda kullanılan yumuşak deri malzeme biraz hassas. Dikkatsiz bakanların çoğunun çoktan soyuldu. Ben çok dikkat edip hiç bir kimyasal temizleyici sürmedim, güneşten korudum falan şimdilik iyi durumda ama parlama her deri direksiyonda olduğu gibi mevcut. Bu ürün içinde ki kimyasal deriye zarar verir mi, aşındırır mı acaba ?

Benim focus'un 2015 modellerinde direksiyonda kullanılan yumuşak deri malzeme biraz hassas. Dikkatsiz bakanların çoğunun çoktan soyuldu. Ben çok dikkat edip hiç bir kimyasal temizleyici sürmedim, güneşten korudum falan şimdilik iyi durumda ama parlama her deri direksiyonda olduğu gibi mevcut. Bu ürün içinde ki kimyasal deriye zarar verir mi, aşındırır mı acaba ?

Bilindik markalarda sorun olmaz abi merak etme :) Auto Glym olsun Auto Finesse olsun Gyeon olsun sorun çıkmaz :)

Bilindik markalarda sorun olmaz abi merak etme :) Auto Glym olsun Auto Finesse olsun Gyeon olsun sorun çıkmaz :)
Servis, garantisi ve düşük km'de olan araçların soyulan direksiyonlarını garantiden yeni malzemeden yapılmış 2016 model direksiyonlarla değiştirdi. Ama benim araç 61k'yı geçti ve muhtemelen değiştirmezler. Zaten şuan da değişime ihtiyacım yok ama ileri ki süreçte ancak cepten verirsem değişirler. O sebeple ekstra özen gösteriyorum. Bakalım, parlaklık gözüme iyice batana kadar idare edeceğim. Ondan sonra şu ürünlerden birini denerim belki :)