En Son Ne Aldınız?

En son alışverişimde bu ürünü aldım hepsiburadadan.Baya memnunum şu anlık 1-2 gün daha kullanayım deneyimlerimi yazarım.59 liraya aldım.Malzeme kalitesi vs baya güzel sağlam gibi duruyor.10000 mAh lik aldım.
0ddd464d81122ef78625ca3e274b91f8.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bana sorsaydın ya :D aynısı bize firma verdi benim telefonu 2.5 kere şarj ediyor :E

Ben de almayı planlıyorum da uygulamadan memnun kaldınız ve ardından conditioner uyguladınız mı?
Hoşuma gitti benim ürün, işini yapıyor. Benim direksiyon pek parlamadığı için farkı çok belli olmadı ama arkadaşın direksiyonu yeni gibi yaptı. Üstüne de Meguiars'ın bakım sütünü sürdük. Memnunum şimdilik.
Benim focus'un 2015 modellerinde direksiyonda kullanılan yumuşak deri malzeme biraz hassas. Dikkatsiz bakanların çoğunun çoktan soyuldu. Ben çok dikkat edip hiç bir kimyasal temizleyici sürmedim, güneşten korudum falan şimdilik iyi durumda ama parlama her deri direksiyonda olduğu gibi mevcut. Bu ürün içinde ki kimyasal deriye zarar verir mi, aşındırır mı acaba ?
Abi en temizi birinden bulabilirsen ufak ve gözükmeyecek bir yere sürüp deforme olup olmadığını test etmen, ondan sonra uygulaman. Ben bu tarz kaliteli ve sadece deri temizleyici olan ürünlerde sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum ama temkinli olmakta yarar var.

Abi en temizi birinden bulabilirsen ufak ve gözükmeyecek bir yere sürüp deforme olup olmadığını test etmen, ondan sonra uygulaman. Ben bu tarz kaliteli ve sadece deri temizleyici olan ürünlerde sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum ama temkinli olmakta yarar var.
Eyvallah hocam. Almaya karar verirsem eger dedigin gibi ufak bir deneme yaptiktan sonra uygularim.

Deery'nin Balgat'taki outlet mağazasından ayakkabı aldım. Fiyatına göre kaliteli ayakkabılar var.

Nintendo Wii U.

Eski Wii mi oldurdukten sonra yenisini almam gerekiyordu, hazır almışken bir üstünü alayım dedim. Kablolar hariç güzel bir paketi Avusturalya'dan kaptım.

İnsallah gumruk memuru harbiden o kadar ucuza aldığıma inanır :D

daha 1 ay önce aldığım İçinde 600gb video olan taşınabilir hardiskimi dün düşürüp bozduğumdan dolayı Lacie 2TB Porsche Design
bugünlerde var bende bi sıkıntı ama hayırlısı