En Son Ne Aldınız?

Kafaya çok takmamak lazım. Geçenlerde uygun diye TP'de normal Euro Dizel aldık araçta herhangi bir değişiklik olmadı. 1 depo mazot bitti ve araçta hissedilir veyahut DPF'de hissedilir bi sıkıntı olmadı tam tersine DPF daha az tıkandı. Açıkçası mazot kalitesi bayiden bayiye değişiyor. O yüzden uygun olup üzerine katkı atmak daha mantıklı bence.
Bir ara indirim var diye (Piyasaya göre fark %5 falandı) mazotu bilindik bir petrolden aldım. Aracın %15 performansının düşüşünü ve motor çalışma düzeninin bozulduğunu hissettim. O yüzden hissedilir yanma ve akıcılık için shell'den alıyorum.

Bir ara indirim var diye (Piyasaya göre fark %5 falandı) mazotu bilindik bir petrolden aldım. Aracın %15 performansının düşüşünü ve motor çalışma düzeninin bozulduğunu hissettim. O yüzden hissedilir yanma ve akıcılık için shell'den alıyorum.
Daha henüz Lukoil'in bir tane bayisi hariç hiçbir petrolde fark edilecek derecede bir dumanlama ve çekiş düşüklüğü yaşamadık. Uzun süre Shell'den almamıza rağmen TP'den aldıktan sonra aracın enjektör sesi azaldı. Muhtemelen katkı oranı biraz daha yüksekti.