Bir ara indirim var diye (Piyasaya göre fark %5 falandı) mazotu bilindik bir petrolden aldım. Aracın %15 performansının düşüşünü ve motor çalışma düzeninin bozulduğunu hissettim. O yüzden hissedilir yanma ve akıcılık için shell'den alıyorum.Kafaya çok takmamak lazım. Geçenlerde uygun diye TP'de normal Euro Dizel aldık araçta herhangi bir değişiklik olmadı. 1 depo mazot bitti ve araçta hissedilir veyahut DPF'de hissedilir bi sıkıntı olmadı tam tersine DPF daha az tıkandı. Açıkçası mazot kalitesi bayiden bayiye değişiyor. O yüzden uygun olup üzerine katkı atmak daha mantıklı bence.
Tekrardan hayırlı uğurlu olsun aracınız sanırım ilk görenlerden birisi benim güle güle bininBir adet Astra K aldık
Daha henüz Lukoil'in bir tane bayisi hariç hiçbir petrolde fark edilecek derecede bir dumanlama ve çekiş düşüklüğü yaşamadık. Uzun süre Shell'den almamıza rağmen TP'den aldıktan sonra aracın enjektör sesi azaldı. Muhtemelen katkı oranı biraz daha yüksekti.Bir ara indirim var diye (Piyasaya göre fark %5 falandı) mazotu bilindik bir petrolden aldım. Aracın %15 performansının düşüşünü ve motor çalışma düzeninin bozulduğunu hissettim. O yüzden hissedilir yanma ve akıcılık için shell'den alıyorum.
Ruhsat kağıt kürek dahil mi?2022 Doblo için çeki demiri montajı 10.000 TL
İptal olmus siparis, baska iptal olan var mi?2 adette ben aldım. Akşama dogru fiyati normale dönmüş. Teşekkür ederiz.
proje montaj dahil, tse ve ruhsatı gelecek hafta içinde yaptıracağım.Ruhsat kağıt kürek dahil mi?
Henüz iptal olmamış benimki hazırlanıyor olarak gözüküyor.2 adette ben aldım. Akşama dogru fiyati normale dönmüş. Teşekkür ederiz.
Ben de 3 tane almıştım, siyah olan iptal olmuş tedarik edilemiyormuş. Diğer 2 tane hazırlanıyor.İptal olmus siparis, baska iptal olan var mi?
Benim hepsi kargoya verilmiş, şaşırdım açıkçası iptal olur diyordum.Ben de 3 tane almıştım, siyah olan iptal olmuş tedarik edilemiyormuş. Diğer 2 tane hazırlanıyor.