Dualar ileAllah kabul etsin mi demeliyim ne diyeceğimi bilemedim.
xiaomi iade, yerine huawei 27w wireless chargerçorap
xiaomi 55w wireless charger
VazgeçtimAylardır telefon arayışımı sonlandırdım. Bugün yapılan lansmanla beraber 12'ye 256'lık depolamalı poco f6 pro'yu aldım.
32 bin lira normal fiyatı. 30.500 lira indirim + lansman için 1000 TL indirim derken 29.500 lira verdim. 2.500 lira değerinde smart band 8 pro akıllı bileklik de lansman hediyesi oldu. Aslında 27 bin liraya gelmiş oldu bana.
POCO F6 Pro - Xiaomi Türkiye
poco-f6-pro - Şartname - POCO F6 Pro - Amiral gemisi Snapdragon® 8 Gen 2 | 120W HyperCharge | WQHD+ Akış AMOLED | OIS'li 50MP üçlü kamera.www.mi.com
Samsung S serisi gerçekten başarılı oluyor. Şimdiden güle güle kullanın. Ben de iş telefonu olarak s22 kullanıyordum bu haftaya kadar. Maalesef batarya kapasitesi çok kötü 22’nin ve artık yetmiyordu. eSIM destekli ama pahalı olmayan bir telefon lazımdı Honor 90’a geçtim.Vazgeçtim
Biraz daha araştırınca ve düşününce artık bütçem dahilinde daha premium bir cihaza geçmek istiyorum. Kamera beklentim de pek yoktu bu zamana kadar ama artik o da iyi olsun istiyorum. Sipariş iptalini yaptım para yatınca Samsung s23 alacağım
Ekli dosyayı görüntüle 46408
Çok teşekkürler hocam. S21 ve 22'de batarya sorunu vardı bayağı. Samsung için biraz daha özelleştirilmiş SD 8 gen 2 işlemciyle s23'te batarya sorununu çözmüşler. 4500-5000 mah bataryalı telefonlar kadar bir batarya performansı sunabiliyor tabi oyun vs oynanmadığı sürece ki benim günde 15 20 dk boyunca 101 oynamak dışında işim olmaz oyunla. Dediğim gibi poco alacaktım, güzel de cihaz aslında ama henüz daha 1 yıllık olan önceki modeli F5'e bile doğru düzgün güncelleme getirmemişler. Kamerası da s23 kadar iyi değil. Aslında benim tam ihtiyacımı karşılayan s23 plus versiyonu ama oralara çıkamıyorum maddi olarak.Samsung S serisi gerçekten başarılı oluyor. Şimdiden güle güle kullanın. Ben de iş telefonu olarak s22 kullanıyordum bu haftaya kadar. Maalesef batarya kapasitesi çok kötü 22’nin ve artık yetmiyordu. eSIM destekli ama pahalı olmayan bir telefon lazımdı Honor 90’a geçtim.
Daha önce 70 kullandığım için şahsi telefon Honor’a aşinayım ve kesinlikle fiyat performans olarak çok başarılı bir marka. Samsung kadar ozellestirilebilir ara yüzü olmasa da donanım çok iyi.
Oyle ki şu anki şahsi telefonum iPhone 14 pro. F/P olarak açık ara Honor daha başarılı. Yani Honor daha çok parasının karşılığını veriyor
Samsung Galaxy ve Ultra modelleri de sadece f/p değil genel olarak daha iyi bir telefon.
Özetle hayırlı olsun, güzel bir seçim
Tam t crosa o para verilir mi dicektim.1899 tl crocs terlik aldık hanımla beraber x2
Farların odağı ve aydınlatması güzel lakin uzun kısa olarak Freelander'da çalışmadı. Ya kısa ya uzun çalıştırabildim. Evde uzun kısa yapabildim. Farla alakalı bir problem ama odağı ve aydınlatması güzel, göz almıyor hem de.mercekli far için yorumları bekliyoruz
uzun kısa aynı anda derken nasıl anlamadım? uzuna çekince kısa tarafı söner zaten normalde h4 lerdeFarların odağı ve aydınlatması güzel lakin uzun kısa olarak Freelander'da çalışmadı. Ya kısa ya uzun çalıştırabildim. Evde uzun kısa yapabildim. Farla alakalı bir problem ama odağı ve aydınlatması güzel, göz almıyor hem de.
Komple soketi bağlayınca sadece uzun yanıyor, soket uçlarını değiştirdim ona rağmen uzun kısa sıkıntısız çalışma sağlayamadım.uzun kısa aynı anda derken nasıl anlamadım? uzuna çekince kısa tarafı söner zaten normalde h4 lerde
ruhsata işletmek için;2022 Doblo için çeki demiri montajı ve proje 10.000 TL