Benimkiler sorunsuzİptal olmus siparis, baska iptal olan var mi?
Benimkiler sorunsuzİptal olmus siparis, baska iptal olan var mi?
Tekrardan ilgi, alaka ve sohbetiniz için teşekkür ederim. Gelir gelmez arkadaşın Leon Fr' nı geçtimTekrardan hayırlı uğurlu olsun aracınız sanırım ilk görenlerden birisi benim güle güle binin
Piyasaya göre fiyat farkı çok olan yerden kaçınmakta fayda varDaha henüz Lukoil'in bir tane bayisi hariç hiçbir petrolde fark edilecek derecede bir dumanlama ve çekiş düşüklüğü yaşamadık. Uzun süre Shell'den almamıza rağmen TP'den aldıktan sonra aracın enjektör sesi azaldı. Muhtemelen katkı oranı biraz daha yüksekti.
Kitabı sol ayağıyla yazan Christy den öğrendiğim şey şu ki, içimizde doğuştan gelen cevheri dışarı çıkarmanın yolu koşulsuz sevgidir. Doktorların kahramanımıza zihinsel engelli dediği, annesinin koşulsuz sevgisi ve dolayısıyla bu sevgiyle oluşturduğu özgüven sayesinde yazdığı kitabı "en çok satanlar" listesine girmiştir ki, bu da bence başarıdır. Kitap otobiyografi olduğu için çok fazla süsten arındırılmış, duru bir anlatımı var. Akıcı ve samimi bir kitap. Başarının nedeni nedir? Nasıl oluşur? Kitabı psikolojik açıdan değerlendirirseniz otobiyografiden çok şey öğrenirsiniz.
mercekli far için yorumları bekliyoruzKIMMIS marka AFR göstergesi
Samsung 300E için batarya
K-DCAN OBD kablosu
T3 ampul
H4 mercekli far (kullanıcı yorumları ve kendi gözlemim iyi gibi ama kullanmadan bilemem)
Liqui Moly Hydro Stossel Additiv
Farın içi kirli ve camı kırıcılı önceden bot düşeyim. Yorumlardaki fotoğraflarda odağı güzeldi. Freelander'da nasıl olacak merak ediyorum ben de açıkçası.mercekli far için yorumları bekliyoruz
Geçmiş olsunTek taş yüzük 125.000 tl
Allah kabul etsin mi demeliyim ne diyeceğimi bilemedim.Tek taş yüzük 125.000 tl