Kimyasaladamlar indiriminden 2 X Chemical Guys kova takımı. Fiyat tuzlu ama hevesimi yenemedim. Normalde 350 tutuyor 7 lira fazla aldı yerine hediye göndercekmiş ne gelecek meraktayım.
LİNK
LİNK
hayatımda gördüğüm en pahalı kova :/Kimyasaladamlar indiriminden 2 X Chemical Guys kova takımı. Fiyat tuzlu ama hevesimi yenemedim. Normalde 350 tutuyor 7 lira fazla aldı yerine hediye göndercekmiş ne gelecek meraktayım.
LİNK
Ekli dosyayı görüntüle 21385
Maalesef 10 liralık da iş görüyordu ama bunda sızdırmaz mühür kapak ve dirt trap olması beni çekti.hayatımda gördüğüm en pahalı kova :/
Kimyasaladamlar indiriminden 2 X Chemical Guys kova takımı. Fiyat tuzlu ama hevesimi yenemedim. Normalde 350 tutuyor 7 lira fazla aldı yerine hediye göndercekmiş ne gelecek meraktayım.
LİNK
Ekli dosyayı görüntüle 21385
hayatımda gördüğüm en pahalı kova :/
Abi eşin 5 yılda bir istiyor ama istedi mi de tam istiyor belli kiBu gün baya düşündüm, hafiften stress de oldum (neden bilmem) ama karar verip aldım, kıramadım eşimi
Ortalama beş yılda bir teknolojik bişi ister alayım dedim.
Ekli dosyayı görüntüle 21363
Abi eşin 5 yılda bir istiyor ama istedi mi de tam istiyor belli ki
Bugün 2 tişört aldım bir de sn @FuckTheFuelEconomy beye roidmi 3s'i sattım iyi günlerde kullanması dileğiyle
Fotoğraf tost makinesiyle çekildi.
Siparişlerin tamamı geldi. Beklenen, özlenen tabloAtıl duran bir lcd monitörü, harici harddiskimi ve eski kullanışlı klavyemi tekrar kullanabilmek için şu ürünleri aldım.
Ekli dosyayı görüntüle 21392
Neydi motor cf miKimsenin 2.7 lt yakit tuketimini gecemedigi motorda 5.3 lt yaktim.
Yani boyumun ölçüsünu almis bulunmaktayim.
Dahada ellemem
İnsallah boncuk atiyordur
Airsoft mu acaba