Sevindim
Maşukiyeden bizi hackleyecek ellamSiparişlerin tamamı geldi. Beklenen, özlenen tablo
Ekli dosyayı görüntüle 21441
Polen filtresini yeniledim: 20₺
Klima & havalandırma temizleyici aldım: 25₺
500 tl 4 tane jant+lastik hurdacılar sağolsun nerden bilsin orijinal jantı ya da nerden bulsun orijinal arayan alıcıyı onlar da verdi gitti, ben de şu an altındaki ucûbe jantlardan kurtulacağım umarım.Kaça buldun?
Orjinali bilmezler mi ya nasıl para kazanıyorlarmış500 tl 4 tane jant+lastik hurdacılar sağolsun nerden bilsin orijinal jantı ya da nerden bulsun orijinal arayan alıcıyı onlarda verdi gitti.
Orijinal olduğunu bilirler üstünde etiketi var şeyi var ama orijinal Sierra jantı olduğunu bilmeyebilirler, bu jantlar sadece 87-93 arasındaki GLS-Ghia gibi modellerinde çıktı onu demek istedim.Yoksa haklısın bilmez olurlar mı yutarlar adamı, Allah muhafaza.Orjinali bilmezler mi ya nasıl para kazanıyorlarmış![]()
bedava rakama bulunmuş. güle güle kullanın şimdiden. oem jant her zaman iyidir.500 tl 4 tane jant+lastik hurdacılar sağolsun nerden bilsin orijinal jantı ya da nerden bulsun orijinal arayan alıcıyı onlar da verdi gitti, ben de şu an altındaki ucûbe jantlardan kurtulacağım umarım.
Teşekkür ederim, aynen OEM iyi oluyor bir de kışlıkları var Borbet gibi onlar da fena durmuyor ama altındaki yazlıklar bildiğiniz Çelik desinler diye çelik bir janttı.bedava rakama bulunmuş. güle güle kullanın şimdiden. oem jant her zaman iyidir.
Yarın alayım lazım oluyor.Wd 40 şokta 14 lira