1700₺ motorin
bir set kış lastiği, Goodyear Ultragrip 8 8000₺
bir set kış lastiği, Goodyear Ultragrip 8 8000₺
Hocam NB 200 yeni çıkmıştı. Onun hem ışık şiddeti hem de ömrü daha uzun diye hatırlıyorum ama yanlış mıyım bilemiyorum. Laser'i seçmenin özel bir sebebi var mı ?+ osram nightbreaker laser H7 ampul 2'li
İyi yaptığın kesin hocam da dediğin gibi şimdi anlaşılmıyor. Gidince de bedavaya gitmişim gibi düşüneceksinYaz tatili için erken rezervasyon yaptım ama iyi mi yaptım kötü mü bilemiyorum.Bir şeye para verip de karşılığını 6 ay sonra alacak olmak beni rahatsız ediyor.
daha kötüsü 9 taksite bölmek, bi hafta tatili yapmış dönmüşsün 8 ay daha ödemeye devam ediyosun kafayı yedirtiyo insanaYaz tatili için erken rezervasyon yaptım ama iyi mi yaptım kötü mü bilemiyorum.Bir şeye para verip de karşılığını 6 ay sonra alacak olmak beni rahatsız ediyor.
İşte önden ödeyince o olmuyor.daha kötüsü 9 taksite bölmek, bi hafta tatili yapmış dönmüşsün 8 ay daha ödemeye devam ediyosun kafayı yedirtiyo insana
Güle güle kullan dostum
Özel sebep: Aksesuarcının rafında onun mevcut olması.Hocam NB 200 yeni çıkmıştı. Onun hem ışık şiddeti hem de ömrü daha uzun diye hatırlıyorum ama yanlış mıyım bilemiyorum. Laser'i seçmenin özel bir sebebi var mı ?
Tamamdır hocam anladım şimdi. Güle güle kullanın. Ben merak ettim acaba farklı bir sebep var mı diye öğrenmiş oldum. Focusu satmasaydim nb 200 düşünüyordum bendeÖzel sebep: Aksesuarcının rafında onun mevcut olması.
Başka seçeneklerim olsaydı tercihim NB Unlimited filan olurdu. Laser şu aşamada fazla bile olacak. Çünkü uzunlarda eski ampuller duruyor.
NB200 ile laser arasında ömür farkı yok. İkisi de patlıyor gidiyor valla, ışık şiddeti net farklı ama.
Minibüse biraz acil müdahale gibi küçük bir bakım yapmak durumunda kaldım. Öyle internetten bulayım, model seçeyim, bekleyeyim gelsin gibi durumlar mümkün değildi.
Hocam bazı kullanıcılar tesla ekran takmak için orjinal 7 inçlik easylink multimedyasını söküyorlar. Eğer boyutu yeterli diyorsanız bulup taktırabilirsiniz içiniz rahat olurKendisini almadım ama Forx marka Tesla ekran için fiyat aldım.
2gb Ram 32Gb modeli 10.500,
4gb Ram 64Gb modeli 11.750 (montaj dahil)
Forumlarda birkaç can sıkıcı yorum okudum ekran montajları ile ilgili.Ekranların akıcı çalışmaması,geç açılması,kilitlenmesi veya elektronik aksama zarar verip aracın garanti dışı kalması vs.O yüzden istiyorum ama net karar vermiş değilim.
Hocam bazı kullanıcılar tesla ekran takmak için orjinal 7 inçlik easylink multimedyasını söküyorlar. Eğer boyutu yeterli diyorsanız bulup taktırabilirsiniz içiniz rahat olur
Ekli dosyayı görüntüle 44585
7'' tft ekranın fiyatı serviste oldukça uygun.Tesla ekranın keyfini vermeyeceği kesin.Ama en kısa zamanda servise uğrayıp deneyeceğim.