Ptt ile gelmez umarimbizim kız uzun zamandır kardeş istiyodu, siparişini verdik bakalım. tutar yazmıyım gençler korkmasın
Ptt ile gelmez umarimbizim kız uzun zamandır kardeş istiyodu, siparişini verdik bakalım. tutar yazmıyım gençler korkmasın
Hayırlı olsun.bizim kız uzun zamandır kardeş istiyodu, siparişini verdik bakalım. tutar yazmıyım gençler korkmasın
hayirli olsun
Hayırlı olsun.
Ptt ile gelmez umarim![]()
Tabelalar bile buna hazır değilken halk ne yapsın
Halk hazırdı ama emin ol, kendi seçimleri.Tabelalar bile buna hazır değilken halk ne yapsın![]()
Uçak seferinde sorun yaşamadım fakat iade uzun süre sonra hesaba geçti,sanırım bu bankayla alakalıymış.Obiletten gidiş dönüş uçak bileti aldım. AJet seferiyle gidecektim fakat etrafımdan AJet ile iyi şeyler duymayınca aynı gün içinde iptal edip Pegasustan aldım.
İşlemi Ziraat Banka kartıyla yaptım ,normalde aynı gün içinde iadeler hemen yansıyor ,yansıma göremeyince bankayı aradım ve iade talebi oluşmadığını söylediler.
Kafama takıldı,obiletten sürekli otobüs bileti aldığım için uçak bileti de satın aldım , obiletten uçak bileti almak hata mıydı acabaCheck in zamanına kadar beklicez artık.