En Son Ne Aldınız?

American Tourister FLYTWIST-SPINNER 67/24 TSA EXP Valiz,67 cm​

valizi hep ucak altina veriyor olmama ragmen kabin boy ile geziyorum ve artik kafam atti orta boy valiz almaya karar verdim

3000 TL V Power Benzin
2000 TL DC Şarj hizmeti
500 TL LPG
Fashcolle Mavi Deri Oyuncu Koltuğu
10 Metre Bahçe Hortumu
2x Hortum Askısı
Herniks Versus Kedi Taşıma Çantası
52x Felix Sığırlı Yaş Mama 85gr
Jouis Güneş Enerjili Led Aydınlatma
4x Emindson Basics 32 GB Micro SD Kart
KWC De.50 Airsoft Tabanca
2x 6mm Airsoft Mermi 5000’li
50x Co2 Tüp
Piranha PPC 3811 Akülü Bahçe Makası
Goodyear G11 -56 Mavi Antifriz 3 LT
Turkcell 750 TL Paket yükleme
Ido Feribot Bileti

5.600₺ benzin
5.580₺ benzin
7.000₺ motorin.
Son 2-3 gündeki akaryakıt harcaması bu şekilde. Her aldığımda buraya not alsam moralim ciddi bozulur.😀

Obiletten gidiş dönüş uçak bileti aldım. AJet seferiyle gidecektim fakat etrafımdan AJet ile iyi şeyler duymayınca aynı gün içinde iptal edip Pegasustan aldım.

İşlemi Ziraat Banka kartıyla yaptım ,normalde aynı gün içinde iadeler hemen yansıyor ,yansıma göremeyince bankayı aradım ve iade talebi oluşmadığını söylediler.
Kafama takıldı,obiletten sürekli otobüs bileti aldığım için uçak bileti de satın aldım , obiletten uçak bileti almak hata mıydı acaba :D Check in zamanına kadar beklicez artık.
Uçak seferinde sorun yaşamadım fakat iade uzun süre sonra hesaba geçti,sanırım bu bankayla alakalıymış.

ikinci montior olarak kullandigim 24 inc samsung monitor bozuldu. Tamir etmeye calistim ancak icinde tamir edilecek pek bir sey kalmadigini gordugumde (yeni nesil monitorler baya basit kartlarla geliyormus) yeni monitor alma karari verdim.

Viewsonic VA2432-H

Renk dogrulugu pek iyi durmuyor, bir turlu beyaz dengesini de istedigim gibi ayarlayamadim ama ikinci monitor olarak kabullendim kendisini, ana monitorum de viewsonic samsungla ayni zamanda (6 yil once) almistim. O hala tas gibi

R.C. Hibbeler büyüğümüzü anarak kendisinin yazmış olduğu Engineering Mechanics Statics and Dynamics kitaplarını
Termodinamik Mühendislik Yaklaşımıyla kitabı
Accord'a yedek su deposu kapağı-külbüratör contası seti-arka viraj demiri lastiği
ve ve yine Accord'un direksiyon pompası pallerinde çizilme olduğu için Lucas Oil Trans Fix Stop Slip :D