Beyler, ets 2 için 1.30 public beta güncellemesi steam'de yayınlandı. Beta sürümüne katılıp oyunu güncelleyebilirsiniz. İtalya şehirleri yenilenmiş ve çok beklenen yeni model çekici Scania dahil edilmiş oyuna.
Ben daha yeni Scania çekici için neredeyse 500binlik olmuşken miBeyler, ets 2 için 1.30 public beta güncellemesi steam'de yayınlandı. Beta sürümüne katılıp oyunu güncelleyebilirsiniz. İtalya şehirleri yenilenmiş ve çok beklenen yeni model çekici Scania dahil edilmiş oyuna.
500 binlik derken ? O kadar para mı biriktirebildin hocam anlamadım daBen daha yeni Scania çekici için neredeyse 500binlik olmuşken mi![]()
Söylemesi ayıp günlük ortalama 150binden fazla kârım var500 binlik derken ? O kadar para mı biriktirebildin hocam anlamadım da![]()
Eee o zaman rahat rahat yeni scania'yı alırsın hocam. Yanlışım yoksa full aksesuarlı ve donanımlı aracı 290 bin euro gibi bir paraya aldım. Oldukça detaylı şekilde aracı modifiye edebiliyorsun çok hoşuma gitti. Gerçi bende modifikasyon için bazı dlc'ler de var. Ama ideal sürüş pozisyonumu yine bulamadım. Kesinlikle volvo kadar rahat bulamıyorum. Direksiyonun derinlik ve yükseklik ayarı yetersiz geliyor bana. Ayrıca ölçeklendirme %100 iken hala daha scania'nın göstergelerini net şekilde okuyamıyorum, bulanık gözüküyor rakamlar. Volvo'da bu durum daha iyi.Söylemesi ayıp günlük ortalama 150binden fazla kârım varBen dahil 22 şoförüz.
Sorma, şöyle iyi bir sistemle ve iyi bir direksiyon setiyle oynamayı çok isterdimhastalık galiba ets2
basit mod klavye sürüşü ımmSorma, şöyle iyi bir sistemle ve iyi bir direksiyon setiyle oynamayı çok isterdim![]()
Makus talihimizbasit mod klavye sürüşü ımm
Sürüş pozisyonu mu... Atlıyorum, biniyorum gidiyorum vallaEee o zaman rahat rahat yeni scania'yı alırsın hocam. Yanlışım yoksa full aksesuarlı ve donanımlı aracı 290 bin euro gibi bir paraya aldım. Oldukça detaylı şekilde aracı modifiye edebiliyorsun çok hoşuma gitti. Gerçi bende modifikasyon için bazı dlc'ler de var. Ama ideal sürüş pozisyonumu yine bulamadım. Kesinlikle volvo kadar rahat bulamıyorum. Direksiyonun derinlik ve yükseklik ayarı yetersiz geliyor bana. Ayrıca ölçeklendirme %100 iken hala daha scania'nın göstergelerini net şekilde okuyamıyorum, bulanık gözüküyor rakamlar. Volvo'da bu durum daha iyi.
Haritanın %80küsünü açmıştım. Fransa DLC'sini bi aldım, %60a düştü keşfedilmiş harita. Şöyle AgeOf gibi bi tane gezgin gönderebilsem de her yeri gezse nasıl bir ferahlık gelecek aslında...hastalık galiba ets2
Sürüş pozisyonu mu... Atlıyorum, biniyorum gidiyorum vallaBir de ona baksam sinir hastası olurum.
Ben ayarlayamıyorum ve sinir hastası oluyorum işte. Dikiz aynalarını da ona göre ayarlamaya kalktığın vakit.. neyse bak darlandım yineHaritanın %80küsünü açmıştım. Fransa DLC'sini bi aldım, %60a düştü keşfedilmiş harita.
Şimdi baktım, 395k para olmuş. Fransa'da nükleer santrale ilk teslimatımı yaptım, 4saatlik yolda tıkır tıkır 10ar 10ar para geldi şoförlerden. Bereket versinBen ayarlayamıyorum ve sinir hastası oluyorum işte. Dikiz aynalarını da ona göre ayarlamaya kalktığın vakit.. neyse bak darlandım yine
İtalya dlc'si gelsin o yüzde biraz daha düşecek![]()
İtalya dlc'si çıkana kadar senin kasa iyice dolar artıkŞimdi baktım, 395k para olmuş. Fransa'da nükleer santrale ilk teslimatımı yaptım, 4saatlik yolda tıkır tıkır 10ar 10ar para geldi şoförlerden. Bereket versin![]()
Bazen sırf para gelsin diye çalışmayıp uyuyorum, uyandığımda da gelen paraları sayıyorum. Kim ne seviye atlamış sırayla yazıyor onları okuyorum. Mest oluyorum =)İtalya dlc'si çıkana kadar senin kasa iyice dolar artık![]()
Resmen hile o ama çok güzel para geliyorBazen sırf para gelsin diye çalışmayıp uyuyorum, uyandığımda da gelen paraları sayıyorum. Kim ne seviye atlamış sırayla yazıyor onları okuyorum. Mest oluyorum =)
Öyle güzel oluyor ama hile gibi olduğu için eğlenceyi kaçırıyor. Her uyuduğumda 200-250 bin euro arası para geliyor.Bazen sırf para gelsin diye çalışmayıp uyuyorum, uyandığımda da gelen paraları sayıyorum. Kim ne seviye atlamış sırayla yazıyor onları okuyorum. Mest oluyorum =)
Araca koyduğun şaseye ve o şaseyle çektiğin yükün ağırlığına göre yol tutuş değişiyor hocam. Oyunda çekiciler arası marka anlamında yol tutuş farkından ziyade şase daha fazla belirleyici oluyor. Sağ üstte beliren ağır yük, manevra kabiliyet, yokuş tırmanma, hafif yük gibi özelliklerin gösterildiği kısımda aracın hangisini yapmaya kabiliyeti varsa ona göre de performans gösteriyor. Eski nesil volvo fh16 modelinde 1500 hp'lik modlu motor kullanıyorum. Ağır tonajlı yükte bile 180 kmh hızı görüyor. +160 ve üstü hızlarda dönemediğim viraj yok. Apex bile kesebiliyorsun o hızlarda.730-750 beygirlik full spec bir Volvo cektim.
80-90 ile giderken bile cok basit virajlarda taklaya geldim
Uyku olayını ben de çok yaptım. Yoksa elemanların gelişmesi çok uzun zaman alıyor. Bir kaç tane elemanı iyice geliştiriyorum, sonradan aldıklarımı da kendi haline bırakıyorum. Zamanla gelişiyorlar. İngilitere ile doğu avrupa arası garajdan garaja geçiş yapınca acayip hızlı gelişiyorlarBazen sırf para gelsin diye çalışmayıp uyuyorum, uyandığımda da gelen paraları sayıyorum. Kim ne seviye atlamış sırayla yazıyor onları okuyorum. Mest oluyorum =)
Noluyor beylerEee o zaman rahat rahat yeni scania'yı alırsın hocam. Yanlışım yoksa full aksesuarlı ve donanımlı aracı 290 bin euro gibi bir paraya aldım. Oldukça detaylı şekilde aracı modifiye edebiliyorsun çok hoşuma gitti. Gerçi bende modifikasyon için bazı dlc'ler de var. Ama ideal sürüş pozisyonumu yine bulamadım. Kesinlikle volvo kadar rahat bulamıyorum. Direksiyonun derinlik ve yükseklik ayarı yetersiz geliyor bana. Ayrıca ölçeklendirme %100 iken hala daha scania'nın göstergelerini net şekilde okuyamıyorum, bulanık gözüküyor rakamlar. Volvo'da bu durum daha iyi.