ETS 2 konvoy

Beyler, ets 2 için 1.30 public beta güncellemesi steam'de yayınlandı. Beta sürümüne katılıp oyunu güncelleyebilirsiniz. İtalya şehirleri yenilenmiş ve çok beklenen yeni model çekici Scania dahil edilmiş oyuna.

Beyler, ets 2 için 1.30 public beta güncellemesi steam'de yayınlandı. Beta sürümüne katılıp oyunu güncelleyebilirsiniz. İtalya şehirleri yenilenmiş ve çok beklenen yeni model çekici Scania dahil edilmiş oyuna.
Ben daha yeni Scania çekici için neredeyse 500binlik olmuşken mi :(

Söylemesi ayıp günlük ortalama 150binden fazla kârım var :rolleyes: Ben dahil 22 şoförüz.
Eee o zaman rahat rahat yeni scania'yı alırsın hocam. Yanlışım yoksa full aksesuarlı ve donanımlı aracı 290 bin euro gibi bir paraya aldım. Oldukça detaylı şekilde aracı modifiye edebiliyorsun çok hoşuma gitti. Gerçi bende modifikasyon için bazı dlc'ler de var. Ama ideal sürüş pozisyonumu yine bulamadım. Kesinlikle volvo kadar rahat bulamıyorum. Direksiyonun derinlik ve yükseklik ayarı yetersiz geliyor bana. Ayrıca ölçeklendirme %100 iken hala daha scania'nın göstergelerini net şekilde okuyamıyorum, bulanık gözüküyor rakamlar. Volvo'da bu durum daha iyi.

Son düzenleme:
Eee o zaman rahat rahat yeni scania'yı alırsın hocam. Yanlışım yoksa full aksesuarlı ve donanımlı aracı 290 bin euro gibi bir paraya aldım. Oldukça detaylı şekilde aracı modifiye edebiliyorsun çok hoşuma gitti. Gerçi bende modifikasyon için bazı dlc'ler de var. Ama ideal sürüş pozisyonumu yine bulamadım. Kesinlikle volvo kadar rahat bulamıyorum. Direksiyonun derinlik ve yükseklik ayarı yetersiz geliyor bana. Ayrıca ölçeklendirme %100 iken hala daha scania'nın göstergelerini net şekilde okuyamıyorum, bulanık gözüküyor rakamlar. Volvo'da bu durum daha iyi.
Sürüş pozisyonu mu... Atlıyorum, biniyorum gidiyorum valla :D Bir de ona baksam sinir hastası olurum.
hastalık galiba ets2
Haritanın %80küsünü açmıştım. Fransa DLC'sini bi aldım, %60a düştü keşfedilmiş harita. Şöyle AgeOf gibi bi tane gezgin gönderebilsem de her yeri gezse nasıl bir ferahlık gelecek aslında...

Sürüş pozisyonu mu... Atlıyorum, biniyorum gidiyorum valla :D Bir de ona baksam sinir hastası olurum.
Haritanın %80küsünü açmıştım. Fransa DLC'sini bi aldım, %60a düştü keşfedilmiş harita.
Ben ayarlayamıyorum ve sinir hastası oluyorum işte. Dikiz aynalarını da ona göre ayarlamaya kalktığın vakit.. neyse bak darlandım yine :D

İtalya dlc'si gelsin o yüzde biraz daha düşecek :D

Ben ayarlayamıyorum ve sinir hastası oluyorum işte. Dikiz aynalarını da ona göre ayarlamaya kalktığın vakit.. neyse bak darlandım yine :D

İtalya dlc'si gelsin o yüzde biraz daha düşecek :D
Şimdi baktım, 395k para olmuş. Fransa'da nükleer santrale ilk teslimatımı yaptım, 4saatlik yolda tıkır tıkır 10ar 10ar para geldi şoförlerden. Bereket versin :D

Bazen sırf para gelsin diye çalışmayıp uyuyorum, uyandığımda da gelen paraları sayıyorum. Kim ne seviye atlamış sırayla yazıyor onları okuyorum. Mest oluyorum =)
Resmen hile o ama çok güzel para geliyor :) gideceğin garaja görede zaman değişiklik gösteriyor. Ben çalışanları ADR ye yönlendiriyorum en çok parayı orda kazanıyorum.

Bir çok tırı kullandım.

Yol tutuş konusunda Mercedes Actros'u geçebilen yok bence. Uygun motor ve şanzıman kombinasyonuyla 130-140 civari yapıyor. Bir kere bile bir viraja girerken gidiyoruz bir alamete dediğim olmadı.

Sonra tabii ki modifikasyonu full olmasina ragmen yavasligina dayanamayip 730-750 beygirlik full spec bir Volvo cektim.

80-90 ile giderken bile cok basit virajlarda taklaya geldim. 2000 kilometre zor dayandim saka gibi bir yol tutusu vardi.

Biraz arastirma sonrasi tum parayi Scania Streamliner a yatirdim. Sanirim Volvo 750, bu 730 beygirdi. Full spec yaptik tabii.

Cok memnunum. Yol tutus bir Actros degil gibi geliyordu basta ama bir baktim, Actros ile 120 ile girdigim virajlara bununla 150-160 ile girmeye calisiyorum. Cok seri. Oneririm.

730-750 beygirlik full spec bir Volvo cektim.

80-90 ile giderken bile cok basit virajlarda taklaya geldim
Araca koyduğun şaseye ve o şaseyle çektiğin yükün ağırlığına göre yol tutuş değişiyor hocam. Oyunda çekiciler arası marka anlamında yol tutuş farkından ziyade şase daha fazla belirleyici oluyor. Sağ üstte beliren ağır yük, manevra kabiliyet, yokuş tırmanma, hafif yük gibi özelliklerin gösterildiği kısımda aracın hangisini yapmaya kabiliyeti varsa ona göre de performans gösteriyor. Eski nesil volvo fh16 modelinde 1500 hp'lik modlu motor kullanıyorum. Ağır tonajlı yükte bile 180 kmh hızı görüyor. +160 ve üstü hızlarda dönemediğim viraj yok. Apex bile kesebiliyorsun o hızlarda.

Son düzenleme:
Bazen sırf para gelsin diye çalışmayıp uyuyorum, uyandığımda da gelen paraları sayıyorum. Kim ne seviye atlamış sırayla yazıyor onları okuyorum. Mest oluyorum =)
Uyku olayını ben de çok yaptım. Yoksa elemanların gelişmesi çok uzun zaman alıyor. Bir kaç tane elemanı iyice geliştiriyorum, sonradan aldıklarımı da kendi haline bırakıyorum. Zamanla gelişiyorlar. İngilitere ile doğu avrupa arası garajdan garaja geçiş yapınca acayip hızlı gelişiyorlar :D

Noluyor beyler