Akşam 8'den sonra olursa ben de katılabilirim.konvoy yapacağınız zaman çağırabilirsiniz![]()
Akşam 8'den sonra olursa ben de katılabilirim.konvoy yapacağınız zaman çağırabilirsiniz![]()
Karlskrona ve Göteborg ilerde şoförünü koydun mu çok iyi para getiren şehirler. Prag da öyle.
Belli başlı pahalı çekiciler için belli seviyeye gelmiş olman gerekiyor. 4x2 makbuldürO zaman 4x2 başlanıyor başta ona hafif yük seçmem lazım sanırı?
Amsterdam başladım.2-3 yük sonra reno alırım artık.Ondan sonra yine yeşillendiririm buralarıKarlskrona ve Göteborg ilerde şoförünü koydun mu çok iyi para getiren şehirler. Prag da öyle.
Ben oyuna başlarken Avrupa'nın merkezi bir yerlerde olsun deyip Lüksemburg'da açtım. Başka şoför de almadım o garaja. Sadece ben kullanıyorum. Benim tavsiyem Almanya'da bir şehir seçmen yönünde olur. Onun için de serbest işlere bak, hedefe göre sırala, en çok hangi şehire yük geliyorsa onu seç. Sen nasılsa yük bulursun, önemli olan dönüşte oraya getirilecek yüklerdir. Senin dışında ileride alacağın diğer şoförler için düşünülecek bir konu bu. Ha bir de wtcc vb petrol ürünleri taşıyan firmalar da varsa bonusun olur. Ona göre bak işte
Yakın zamanda bi achievement'ı tamamlamak için bütün markaların çekicileriyle 1000'er km yol yaptım. O yüzden şu ara hepsine hakimim. Çekici olarak başlangıç seviyesinde Renault'ları öneririm. Çekicinin ön tarafını gösteren üst ayna hep gözünün önünde. Araçla sapıtıp savurursan da kontra vererek rahat topluyor. Bir de çok az yakıyor. Çekicisi bile az yakıyor renonun
Belli başlı pahalı çekiciler için belli seviyeye gelmiş olman gerekiyor. 4x2 makbuldürBen çok bekleyip en sonunda direk 4 dingilli volvoyu çakmıştım. Şimdi üst üste farklı markalar kullandım, onun kadar kralı yokmuş harbiden
Yakıyor ama gidiyor da.
Her şeyi iyi ama kavşakları çok sıkıntılı. 150 ile giderken bir anda devriliyor kamyon.Bende iskandinavya dlc sini aldım şu an isveç norveç danimarka 3 lüsünden çıkmıyorum çevreyi çok güzel yapmışlar.
Ne bileyim abim 1000çeşit farklı kombinasyon var. Bir de sürüş farkları var100 km de 50,3 yakıyor çekicim bil bakalım nedir abi araba? 8-16 ton arası taşıyorum. @bt![]()
Çok ümitliydim ya.Milyon km en var oyunda diye. Merco New actros streamspace 421 hp 2100 nm 4x2.Ağır yükte çok dengesiz 16 tondan fazla yük alınca döküyorumNe bileyim abim 1000çeşit farklı kombinasyon var. Bir de sürüş farkları var
Sallayayım, MAN![]()
Pşt pştÇok ümitliydim ya.Milyon km en var oyunda diye. Merco New actros streamspace 421 hp 2100 nm 4x2.Ağır yükte çok dengesiz 16 tondan fazla yük alınca döküyorum
ooo bedo tam uzun yol aracı almışsın. Yüküyle 170 görür o makina
Abi benim emektarım bu araç ilk çıktığından beri kullanırım 160k km kadar yol yaptık oyundaooo bedo tam uzun yol aracı almışsın. Yüküyle 170 görür o makina![]()
Abi benim emektarım bu araç ilk çıktığından beri kullanırım 160k km kadar yol yaptık oyunda
Bir güncellemeden sonra 160 dolaylarında sınırlandı bu aracın hızı eskiden 180 görmüşlüğüm vardıŞu an en hızlı araç Scania R730 170'i rahat deviriyor.
Çok mu iyi lan bu?
benim 4 dingillide ağır yük şanzımanı kullanıyorum 148'de tıkanıyor. Ama bir ara normal 12 vites şanzıman taktım, 165'te viraj geldi de ben yavaşladım. Ben de benim emektarla 100k km'yi devirdim. Bir ara diğer markaları kullanayım diye şoföre vermiştim bunu, sonra geri aldım.Abi benim emektarım bu araç ilk çıktığından beri kullanırım 160k km kadar yol yaptık oyunda
Bir güncellemeden sonra 160 dolaylarında sınırlandı bu aracın hızı eskiden 180 görmüşlüğüm vardıŞu an en hızlı araç Scania R730 170'i rahat deviriyor.
Muadili Scania kullandım. Gavur gibi yakıyor ve kesinlikle bunun kadar dengeli değildi.Çok mu iyi lan bu?
Marka model dingil-motor-şanzıman nedir bu 100k gittiğinin ve bedonun?benim 4 dingillide ağır yük şanzımanı kullanıyorum 148'de tıkanıyor. Ama bir ara normal 12 vites şanzıman taktım, 165'te viraj geldi de ben yavaşladım. Ben de benim emektarla 100k km'yi devirdim. Bir ara diğer markaları kullanayım diye şoföre vermiştim bunu, sonra geri aldım.
Ekli dosyayı görüntüle 10218
Muadili Scania kullandım. Gavur gibi yakıyor ve kesinlikle bunun kadar dengeli değildi.
Benim makina volvonun 4 dingilli tek modeli. 750hp motor var, 12+2 retarder'lı şanzıman taktım. Çekemeyeceğinden değil; son hız düşük ama iskandinavya haritasındaki kıl dönüşlerde ağır yük dorseleri tekerleri kilitleyebiliyor, o zaman alt devir vitesleriyle sürükleye sürükleye çıkarmak gerekiyorMarka model dingil-motor-şanzıman nedir bu 100k gittiğinin ve bedonun?
Kafam karıştı ben 20 on üstü taşımazsam ne gider?Benim makina volvonun 4 dingilli tek modeli. 750hp motor var, 12+2 retarder'lı şanzıman taktım. Çekemeyeceğinden değil; son hız düşük ama iskandinavya haritasındaki kıl dönüşlerde ağır yük dorseleri tekerleri kilitleyebiliyor, o zaman alt devir vitesleriyle sürükleye sürükleye çıkarmak gerekiyorOnun için bu şanzıman faydalı. Yoksa retarder'lı 12 vitesle gümbür gümbür gidiyordu. Hatta bu motoru 2 dingille alırsan git direk 6vites tak
![]()
20 ton altına her markanın 450-500hp'likleri gider. Yalnız arka dingili kalkabilir 3 dingillilerden bakmanda fayda var.Kafam karıştı ben 20 on üstü taşımazsam ne gider?