Ets 2'ye güncelleme gelince hareketlendi buralarNoluyor beyler

Ets 2'ye güncelleme gelince hareketlendi buralarNoluyor beyler
Oturma pozisyonu 290 bin euro falan baskasi apex digeri gunde 100 bin euro falan bir gozum bu basliktaEts 2'ye güncelleme gelince hareketlendi buralar![]()
Yoksa hemen saralım sana bir ets 2 steam'denOturma pozisyonu 290 bin euro falan baskasi apex digeri gunde 100 bin euro falan bir gozum bu baslikta
1.30 ne zaman tam olarak yayınlanacak?Uyku olayını ben de çok yaptım. Yoksa elemanların gelişmesi çok uzun zaman alıyor. Bir kaç tane elemanı iyice geliştiriyorum, sonradan aldıklarımı da kendi haline bırakıyorum. Zamanla gelişiyorlar. İngilitere ile doğu avrupa arası garajdan garaja geçiş yapınca acayip hızlı gelişiyorlar![]()
Yok vallahi abi oyunlara bi ara verdim benYoksa hemen saralım sana bir ets 2 steam'den![]()
1-2 hafta icinde tam surum gelir diye tahmin ediyorum. Onceki beta surumunde de tam surumun gelmesi bu kadar surmustu.1.30 ne zaman tam olarak yayınlanacak?
Ara vermeyi birakirsan haberimiz olsun. Sarariz sana da bir taneYok vallahi abi oyunlara bi ara verdim ben![]()
2 gb ekran kartli i7 islemcili 12 gb ramli lap topta bile orta ayarlarda oynamak zorunda kaliyorum. Yeni dlc'ler yani haritalar, ek ozellikler aldigimdan beri oyun daha iyi bir sistem ister hale geldi.Kaç ay oldu girip oynayamadım be şöyle düzgün bir masaüstü olsa da keşke devam edebilsem
Bizde düşünüyorduk kardeşim ve kuzenimle birlikte oyun bilgisayarı alalım diye ama laptop olarak.Araştırmis bizimkiler masaüstü bilgisayar gibi rahat olmuyormuş bu yüzden vazgeçtik kısa bir sureligine2 gb ekran kartli i7 islemcili 12 gb ramli lap topta bile orta ayarlarda oynamak zorunda kaliyorum. Yeni dlc'ler yani haritalar, ek ozellikler aldigimdan beri oyun daha iyi bir sistem ister hale geldi.
O iç mekan dlcleri yok mu onlar. Canavar gibi bilgisayarım var ama iç kameraya geçince kedi yavrusuna dönüyor, çok fazla detaya sahip. AAA oyunlarda daha iyi performans alıyorum ETS 2'ye göre.2 gb ekran kartli i7 islemcili 12 gb ramli lap topta bile orta ayarlarda oynamak zorunda kaliyorum. Yeni dlc'ler yani haritalar, ek ozellikler aldigimdan beri oyun daha iyi bir sistem ister hale geldi.
Dört gözle bekliyorum. Yeni Scania gelsin bütün çekicilerimi değiştireceğim.1-2 hafta icinde tam surum gelir diye tahmin ediyorum. Onceki beta surumunde de tam surumun gelmesi bu kadar surmustu.
Guzel olmus yeni scania. Ic mekan aydinlatmasi bile var kirmizi renkli.Dört gözle bekliyorum. Yeni Scania gelsin bütün çekicilerimi değiştireceğim.
Aynen oyle. Call of duty ghost dahil oynayabildigim cogu serisini ve bu tarz oyunlari bile full ayarlarda oynayabiliyorken ets 2'de yapamiyorum. Olceklendirmeyi %100'un uzerine cikardigim an kasmaya basliyor.O iç mekan dlcleri yok mu onlar. Canavar gibi bilgisayarım var ama iç kameraya geçince kedi yavrusuna dönüyor, çok fazla detaya sahip. AAA oyunlarda daha iyi performans alıyorum ETS 2'ye göre.
En temizi masaustu kesinlikle. Oyun icin guzel lap toplar var ama masaustu hem daha efektif hem de daha az maliyetli oluyor. Iyi bir lap top parasina cok kral masaustu toplayabilirsin.Bizde düşünüyorduk kardeşim ve kuzenimle birlikte oyun bilgisayarı alalım diye ama laptop olarak.Araştırmis bizimkiler masaüstü bilgisayar gibi rahat olmuyormuş bu yüzden vazgeçtik kısa bir sureligine![]()
Bende de öyle. Çoğu oyunu full ayarda oynuyorum ama ETS 2 full ayarda şehir içlerinde hafif hafif kasıyor.Aynen oyle. Call of duty ghost dahil oynayabildigim cogu serisini ve bu tarz oyunlari bile full ayarlarda oynayabiliyorken ets 2'de yapamiyorum. Olceklendirmeyi %100'un uzerine cikardigim an kasmaya basliyor.
Ben 4 sene önce 3 bin lira civarında masaüstü bilgisayar aldım oyun için. Şimdi bile tüm oyunları rahatlıkla oynuyorum. Laptop alsaydım muhtemelen bir nesil sonraki oyunları oynayamazdım. Oynadıklarımı da en düşük ayarlarda oynardım.Bizde düşünüyorduk kardeşim ve kuzenimle birlikte oyun bilgisayarı alalım diye ama laptop olarak.Araştırmis bizimkiler masaüstü bilgisayar gibi rahat olmuyormuş bu yüzden vazgeçtik kısa bir sureligine![]()