ETS 2 konvoy

Uyku olayını ben de çok yaptım. Yoksa elemanların gelişmesi çok uzun zaman alıyor. Bir kaç tane elemanı iyice geliştiriyorum, sonradan aldıklarımı da kendi haline bırakıyorum. Zamanla gelişiyorlar. İngilitere ile doğu avrupa arası garajdan garaja geçiş yapınca acayip hızlı gelişiyorlar :D
1.30 ne zaman tam olarak yayınlanacak?

Volvo sürmek bilek ister, 100K KM'yi devirdik 4X2 ile.
Virajlarda biraz soğukkanlı olmak gerekiyor :D

2 gb ekran kartli i7 islemcili 12 gb ramli lap topta bile orta ayarlarda oynamak zorunda kaliyorum. Yeni dlc'ler yani haritalar, ek ozellikler aldigimdan beri oyun daha iyi bir sistem ister hale geldi.
Bizde düşünüyorduk kardeşim ve kuzenimle birlikte oyun bilgisayarı alalım diye ama laptop olarak.Araştırmis bizimkiler masaüstü bilgisayar gibi rahat olmuyormuş bu yüzden vazgeçtik kısa bir sureligine:)

2 gb ekran kartli i7 islemcili 12 gb ramli lap topta bile orta ayarlarda oynamak zorunda kaliyorum. Yeni dlc'ler yani haritalar, ek ozellikler aldigimdan beri oyun daha iyi bir sistem ister hale geldi.
O iç mekan dlcleri yok mu onlar. Canavar gibi bilgisayarım var ama iç kameraya geçince kedi yavrusuna dönüyor, çok fazla detaya sahip. AAA oyunlarda daha iyi performans alıyorum ETS 2'ye göre.

O iç mekan dlcleri yok mu onlar. Canavar gibi bilgisayarım var ama iç kameraya geçince kedi yavrusuna dönüyor, çok fazla detaya sahip. AAA oyunlarda daha iyi performans alıyorum ETS 2'ye göre.
Aynen oyle. Call of duty ghost dahil oynayabildigim cogu serisini ve bu tarz oyunlari bile full ayarlarda oynayabiliyorken ets 2'de yapamiyorum. Olceklendirmeyi %100'un uzerine cikardigim an kasmaya basliyor.

Bizde düşünüyorduk kardeşim ve kuzenimle birlikte oyun bilgisayarı alalım diye ama laptop olarak.Araştırmis bizimkiler masaüstü bilgisayar gibi rahat olmuyormuş bu yüzden vazgeçtik kısa bir sureligine:)
En temizi masaustu kesinlikle. Oyun icin guzel lap toplar var ama masaustu hem daha efektif hem de daha az maliyetli oluyor. Iyi bir lap top parasina cok kral masaustu toplayabilirsin.

Ben 4 sene önce 3 bin lira civarında masaüstü bilgisayar aldım oyun için. Şimdi bile tüm oyunları rahatlıkla oynuyorum. Laptop alsaydım muhtemelen bir nesil sonraki oyunları oynayamazdım. Oynadıklarımı da en düşük ayarlarda oynardım.

konvoy yapacağınız zaman çağırabilirsiniz :)

Ekli dosyalar

• sca.jpg
    sca.jpg
    389.1 KB · Görüntüleme: 265
  • ive.jpg
    ive.jpg
    305.3 KB · Görüntüleme: 242